Юна дочка Полякової грайливо приспустили сорочку, щоб показати головне: “Маша, ти ж ще дитина! “

Дочка Олі Полякової Марія - вже давно не та маленька дівчинка, яку глядачі побачили на проекті "Розсміши смішного ".

Зараз це вже доросла довгонога красуня, яка дозволяє собі трохи зайвого в соціальних мережах. Мало того, що дівчина вже сама заробляє собі гроші на кишенькові витрати, так вона ще й будує свою кар’єру окремо від мами – розвивається як модель і блогерша. Нехай фоловерів у неї ще не так багато, як у мами-суперблондинки, але це не заважає дівчинці “набивати руку ” і працювати над контентом.

Маша Полякова та її матір Ольга
Маша Полякова та її матір Ольга

Нещодавно юна красуня відсвяткувала свій 15-й день народження, а тепер вирішила показати, як проводить останні теплі деньки перед настанням справжньої осінньої погоди і перших похолодань.

Дочка Олі Полякової зробила ніжне Селфі, на якому позувала в білій сорочці або сарафані, грайливо пріспустів одне плече і розпустивши волосся. Жіночний образ Маша доповнила солом’яним капелюхом і окулярами. Шанувальники в коментарях відповіли, що вона дуже схожа на свою зоряну матір.

Маша Полякова та її мама Оля Полякова
Маша Полякова та її мама Оля Полякова

Популярне

Схожі статті

Марічка Падалко вразила округлим животиком у супер обтислій сукні: можливо вагітна вчетверте? (ФОТО)

Материнство — одне з тих багатогранних понять, яке стає невичерпним джерелом щастя для багатьох жінок. Навіть для тих, хто вже має кількох дітей і перетнув 40-річний вік, навіть коли в країні війна.

Якщо набридла одноманітність страв з картоплі: гірка з дерунів із сирним прошаруванням — і м’яса не треба!

У кулінарному світі іноді здається, що картопля — це універсальний і нескінченний елемент, який може використовуватися у найрізноманітніших стравах.

Ксенія Мішина занадто захопилася схудненням: видно ребра, а руки майже “зникли” — худорлявість їй не пасує?

У світі шоу-бізнесу образ грає важливу роль, іноді він стає об'єктом захоплення та суперечок. Ксенія Мішина, українська актриса, вражає не лише своєю талантливою грою, але й бездоганним стилем.