Помер зірка улюблених радянських фільмів і серіалів Сергій Колтаков

7 вересня пізно ввечері стало відомо, що з життя на 65 році пішов улюбленець публіки Сергій Колтаков.

Про це у себе в Інстаграм-акаунті написав гуморист, співак і резидент комедійного шоу Семен Слєпаков.

“Помер геніальний артист і приголомшлива людина – Сергій Михайлович Колтаков. Тонкий, розумний, талановитий, безстрашний, з чудовим почуттям гумору. Прощайте, Сергію Михайловичу! Вас буде дуже сильно не вистачати “, – написав Слепаков.

Поки невідомо що саме стало причиною смерті в такому віці. Як припускають прихильники, у померлого Сергія Колтакова були проблеми з серцем. Відзначимо, Колтаков знявся в таких популярних картинах: “Дзеркало для героя “, “Армавір “, “Мама, не горюй “, “Мама, не горюй 2 “, “Союз порятунку “, “Нова земля “, “Валентина “, “Мистецтво жити в Одесі ” і ще кілька десятків інших.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.