Головна сваха країни Лариса Гузєєва зробила відверте зізнання: “Думаєте, я ніколи нікого не уводила? “

Під час зйомок одного з шоу в Підмосков'ї, жінка заговорила з героями Руфіною і Олексієм про особисте життя.

Увагу привернуло те, що пара заявила – коли вони познайомилися, обоє ще перебували у відносинах. Однак ніхто нікого не вів. На цю фразу Гузєєва посміялася і уточнила: “Все кого-то у кого-то відводять. І я в тому числі “. Вдаватися в подробиці особистого історії Гузєєва не стала, однак шанувальники і співрозмовники зрозуміли, що Лариса та ще цікава жінка.

Лариса Гузєєва
Лариса Гузєєва

Нагадаємо, зараз головна сваха країни і ведуча популярного шоу “Давай одружимося ” вже багато років перебуває у шлюбі. Ніяких побутових скандалів або гучних сварок на публіку між ними помічено не було.

Лариса Гузєєва
Лариса Гузєєва

Колись Гузєєва розповідала, що був момент, коли її чоловік задивлявся на худіших подруг. Лариса тоді якраз трохи округлилася. Але телеведуча взяла себе в руки, почала займатися спортом і пострункішала.

Популярне

Схожі статті

Куди поділась улюблениця Оксани Байрак та акторка в минулому Анастасія Зюркалова: тепер офіціантка у Канаді

Як відомо, доля — мінлива леді, що грає людиною завжди. Ось і улюбленицю режисерки жіночих серіалів Оксани Байрак Анастасію Зюркалову вона не оминула своїми "американськими гірками".

Печиво “Пташине гніздо” на Великдень готую кожен рік: у захваті не лише діти, а й всі, хто спробував хоч раз

Печиво "Пташине гніздо" на Великдень — звучить захопливо! Ця святкова випічка є справжнім втіленням креативності та новаторства в кулінарному світі.

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.