Скандальний Жириновський написав заповіт і вибрав місце для поховання – зліва Брежнєв, праворуч Зюганов

74-річний Володимир Жириновський вирішив задуматися про вічне - вік вимагає. Тепер, за його словами, головне, не зіпсувати собі некролог.

Поки син росіянки та юриста Володимир Жириновський своїм життям не надто задоволений, вважає, що прожив “на трієчку”. А його популярність і високе положення зіпсувало відносини з родичами і друзями через заздрість і грошей.

Офіційний клоун Кремля Жириновський
Офіційний клоун Кремля Жириновський

Політик заявив, що в останні роки життя постарається ще залишити помітний слід на Землі і за це йому належать певні почесті.

Володимир Вольфович ще той артист
Володимир Вольфович ще той артист

Жириновський всім нагадав, що у нього троє дітей і 9 онуків, що він нікому невідому партію вивів до трійки лідерів. Що якби не було Путіна – він би став президентом Росії і російські солдати вже би вже  “мили чоботи в Індійському океані”. А Путін добрий дуже, і правильний (такий завуальоване підлабузництво).

Жириновський нагнувся, щоб Путін виглядав гідно
Жириновський нагнувся, щоб Путін поруч виглядав гідно, різниця в зрості майже 10 см

Ще додав, що по всій країні він за свої особисті гроші побудував штаб-квартири для партії і дав роботу майже 50 тисячам осіб. А коли він помре, в кожному регіоні будуть організовані поминки за його рахунок – гроші на рахунках зарезервовані. І якщо хтось із соратників їх забере собі, він з того світу дістане.

корпоратив ЛДПР
корпоратив ЛДПР

Поминки повинні бути повноцінні: опівдні – транспортний салют гудками, о 14:00 – поминальний обід з першим, другим, салатом і по 100 г (2 рази по 50) г на кожного за упокій свого вічного лідера, ввечері можна зробити траурний салют

Але все ж, Володимира Вольфовича зараз долає самотність і внутрішня незадоволеність. Він думає, щоб ще таке зробити корисне для батьківщини.

Інспекція лазні
Інспекція лазні

За сво труди праведні Жириновський хоче ні багато, ні мало, а бути похованим на Красній площі. Поруч з Брежнєвим – він політик того ж рівня. З іншого боку благодушно дозволив “лягти на вічний спокій” ватажку російських комуністів Геннадія Зюганова. Думаємо, той радий такою честю.

Жириновський хоче поруч з Брежнєвим і не просто табличкою, а бюстом
Жириновський хоче поруч з Брежнєвим і не просто табличкою, а бюстом

Для прощання з ним, глава ЛДПР, як мінімум вимагає Колонний зал з гарматним лафетом.

І привів ось такий залізний аргумент:

А что остается? Давайте меня тоже на лафете из Колонного зала на Красную площадь, возле Брежнева. Как последнее удовлетворение неудовлетворённого тщеславия

Крім того, у Жириновського вже є підготовлений заповіт:

  • всі рукописи і праці – своєму прес-секретарю Олександру Дюпіну;
  • державні нагороди – в архів партії;
  • майно роздати людям;
  • гроші розподілити по всій країні – в кожному районі, за яким закріплена фракція, плюс роздати по тисячі рублів всім, хто прийде на поминки.
Прес-секретар Жириновського Олександр Дюпін в ФБ відкритим текстом говорить, що він гей
Прес-секретар Жириновського Олександр Дюпін в ФБ відкритим текстом говорить, що він гей

Своїм дітям і онукам він нічого не заповів, так як вони мають все необхідне і вони в змозі забезпечити себе самі.

Перша і єдина дружина Жириновського Галина і до сих пір є такою. Вони не розведені і вже 47 років в шлюбі. Що цікаво, вони повінчалися вже коли син виріс.

Старший син Жириновського Ігор Лебедєв теж "юрист", сидить в Думі
Старший син Жириновського Ігор Лебедєв теж “юрист”, сидить в Думі
Близнюкам Олександру і Сергію Лебелевим зараз 22 роки. Вони не жили в Росії, а вчилися в Швейцарії, тепер живуть в США. Все стан Жириновського, яке наближається до мільярда доларів, переписано на них
Онукам-близнюкам Олександру і Сергію Лебедєвим зараз 22 роки. Вони не жили в Росії, а вчилися в Швейцарії, тепер живуть в США. Все майно Жириновського, яке наближається до мільярда доларів, переписано на них

З матір’ю своїх дітей Жириновський офіційно шлюб не оформив, але вони вінчані за православним обрядом.

вінчання Жириновського
вінчання Жириновського

Але при цьому, Жириновський визнав двох позашлюбних дітей:

Олег від осетинки Жанни Газдарової, з якою він оформив офіційний шлюб на Кубі (там не питають про попередні шлюби).

Олег Газдаров
Олег Газдаров

Ще є дочка Анастасія. Про її матір відомо тільки те, що її теж звуть Анастасія, вона випускниця МГУ і працює на престижній посаді в МЗС. Дочка зараз живе закордоном, Жириновський для неї оплатив дуже дороге лікування від нервової анорексії.

Зараз Жириновський входить в 20 найбагатших людей Росії. Тільки офіційний щорічний дохід – більше близько 100 млн рублів (1,5 млн доларів).

Ви винні в тому, що прочитали цей пост
Ви винні в тому, що прочитали цей пост

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.