Сальвія – перша людина в світі без певної статі – це і не чоловік, і не жінка

Ніхто не знає справжнє ім'я цієї людини, вона ретельно шифрується. Але є офіційні підтвердження, що це і не чоловік, і не жінка - людина без статі.

У Мережі можна знайти різних дивних людей, але рівних Сальвії не знайти.

Народився цей чоловік в Уельсі, на віддаленому хуторі, практично без зв’язку із зовнішнім світом. Його батьки відразу побачили, що дитина незвичайний, але нікому нічого не говорили. Вони зареєстрували його тільки в 5 років як дівчинку.

Сальвія
Сальвія

Дитина росла в єднанні з природою і навіть не ставила перед собою ніякі питання, хто він, так як з іншими дітьми не спілкувалася, а батьки навчали всьому самостійно.

Сальвія
Сальвія

І тільки в 15 років він випадково по телевізору побачив передачу під назвою «Королівські гонки РуПол». Сальвія (вона сама називає себе так) задумалася – вона хлопець або все-таки дівчинка.

Сальвія
Сальвія

У 16 років підлітка обстежили і лікарі були шоковані – у нього є недорозвинені і жіночі, і чоловічі зовнішні статеві органи, але немає внутрішніх – ні матки, ні яєчників, ні тестикул. Тобто, Сальвія – людина без статі.

Сальвія
Сальвія

Зрозумівши свою унікальність, Сальвія вирішила використовувати його для своєї користі, завела сторінку в Інстаграм і стала виставляти дуже дивні фото себе в неймовірних, фантастичних образах.

Сальвія
Сальвія

Вона іноді себе називає інопланетянкою і стверджує, що народилася від контакту прибульця з її матір’ю.

Сальвія
Сальвія

Її вигляд викликає одночасно і симпатію, і відторгнення. Кількість передплатників за три роки існування акаунта зросла до півмільйона і Сальвія непогано заробляє на своїй сторінці.

Сальвія
Сальвія

Мейк-ап для фотосесій Сальвія робить сама, на це йде близько 3 годин.

Сальвія
Сальвія

Відомо, що вона зараз вчиться на фармацевта і цілком задоволена своїм життям.

Сальвія
Сальвія

У Мережі є всього одне фото, де Сальвія без гриму.

Сальвія без гриму
Сальвія без гриму

А ось кілька фото її образів:

Сальвія
Сальвія
Сальвія
Сальвія
Сальвія
Сальвія
Сальвія
Сальвія
Сальвія
Сальвія
Сальвія
Сальвія

 

 

 

 

Популярне

Схожі статті

Уся сім’я просить готувати частіше, а за останній шматочок змагаються: сирна запіканка з гарбузом і яблуками

Сирна запіканка - знайома всім нам із дитинства страва. Багато хто здивується, але її приготування можна зробити незвичайним. Сьогодні ми підготували рецепт ніжної та ароматної сирної запіканки.

Оля Полякова розповіла, як має розбиратися за 6 мільйонів гривень боргу Олега Винника: поки він в Німеччині

Багато хто знає пісню Олі Полякової «Чарівні очі», але мало хто знає, що з нею пов'язана важка і неприємна історія. Сьогодні ми розповімо, як Олег Винник повісив на Олю борг у 6 мільйонів гривень.

Без борошна та дріжджів: беру червону сочевицю та випікаю з неї корисний хліб. Ідеально для бутербродів

Не можете відмовитися від хліба, але хочете схуднути перед літом? Вихід є! Хліб без борошна та дріжджів з червоної сочевиці. Він не тільки смачний та ароматний, а й корисний для організму.