Леонтьєв злив двозначні кадри з Пугачовою, так не міг підкотити навіть Кіркоров

Друг Примадонни Валерій Леонтьєв, мабуть, став жертвою осінньої хандри, і вирішив понастольгувати про молодість.

Так, на своїй сторінці в Інстаграм він опублікував ролик з виступу з Аллою Борисівною Пугачової. Це було масштабне турне 1982-1983 рік.

Шанувальники відзначили, що між молодою Примадонною і гарячим Леонтьєвим багато пристрасті і є іскра

Відзначимо, раніше Валерій Леонтьєв і Алла Пугачова дружили, давали спільні концерти, працювали в проектах. Зараз вони як і раніше спілкуються, але вже як приятелі. На відміну від Пугачової, Леонтьєв продовжує виступати і збирати найбільші концертні зали Росії. Звичайно, виступів вже не так багато, адже він вже не молодий, але голос, харизма і шкіряні штани залишилися навіть через майже півстоліття.

Додамо, що архівні фотографії молодого Валери Леонтьєва можна побачити на сторінці зоряного фотографа Романа Батьківщина. Сам Леонтьєв веде Інстаграм-блог, де розповідає про своє життя і закадрового стороні виступів.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.