Куди пропала Ассія Ахат, скрипалька і подруга Ірини Білик? Постаріла і змінила рід занять

Колись ця голосиста співачка з'являлася на всіх музичних каналах. Її любили і захоплювалися. Сьогодні їй 55 років, і вона вже не така активна в шоу бізнесі. Що сталося з однією з найзнаменитіших скрипалів України і Росії?

Сама Ассія – киянка. В цьому році третього червня святкувала свій 55-й день народження.

Ассія Ахат зі своєю собачкою
Ассія Ахат зі своєю собачкою

Музичну освіту здобула в Україні, розкрутилася, і пізніше виступала в кращих концертних залах Німеччини, Франції, Італії. Її крутили по всіх музичних каналах і радіостанціях, а тепер її не завжди можна побачити навіть на рейтингових концертах.

Ассія Ахат - найпопулярніша скрипалька України
Ассія Ахат – найпопулярніша скрипалька України

Справжню славу Ассія Ахат знайшла 18 років тому, коли випустила ряд хітів

Ассія Ахат в кліпі
Ассія Ахат в кліпі

18 років тому (в 2002) Ахат підписала контракт із звукозаписною компанією “Universal Ukrainian Records “. В цьому ж році шанувальники почули її альбом “Тобі, Анаіс “.

Ассія Ахат на сцені
Ассія Ахат на сцені

Протягом декількох років вона буквально не пропадала з ефірів. Співачка і артистка не тільки виступала на сцені, але ще і знімалася в рекламі. Наприклад, в 2010 році стала обличчям Догляду коштів і декоративної косметики Лореаль.

Ассія Ахат
Ассія Ахат

Однак з часом її стали менше запрошувати на концерти, стиль затьмарили інші виконавці. Зараз Ассія більше не їздить з концертами по країні, і розвиває свою діяльність як підприємець. Однак чим саме займається зірка – в мережі не розповідають.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.