9-річна Поля, дочка Даші Трегубової, читає монолог Гамлета українською мовою

Популярна актриса і ведуча Даша Трегубова тепер живе сама з 9-річною дочкою і активно займається її розвитком. Подивіться, які успіхи робимо дівчинка.

Вихованням Поліни займається і її батько-бізнесмен, ім’я якого вона не афішує. З чоловіком Даша розлучилася без скандалів і він часто бачиться з дочкою.

Даша Трегубова
Даша Трегубова

З 2017 року по весну 2020 року вона підтримувала зв’язок з художником-постановником Сергієм Данилюком, але вони розлучилися через нерозуміння.

Даша часто ділиться фото дочки в різних ситуаціях.

Даша Трегубова с дочкой
Даша Трегубова з донькою

А зараз дівчинка проникливо читає монолог Гамлета на українському (в перекладі Володимира Туленков). Ясно видно. що росте справжня актриса і у неї велике майбутнє.

 

Популярне

Схожі статті

Уся сім’я просить готувати частіше, а за останній шматочок змагаються: сирна запіканка з гарбузом і яблуками

Сирна запіканка - знайома всім нам із дитинства страва. Багато хто здивується, але її приготування можна зробити незвичайним. Сьогодні ми підготували рецепт ніжної та ароматної сирної запіканки.

Оля Полякова розповіла, як має розбиратися за 6 мільйонів гривень боргу Олега Винника: поки він в Німеччині

Багато хто знає пісню Олі Полякової «Чарівні очі», але мало хто знає, що з нею пов'язана важка і неприємна історія. Сьогодні ми розповімо, як Олег Винник повісив на Олю борг у 6 мільйонів гривень.

Без борошна та дріжджів: беру червону сочевицю та випікаю з неї корисний хліб. Ідеально для бутербродів

Не можете відмовитися від хліба, але хочете схуднути перед літом? Вихід є! Хліб без борошна та дріжджів з червоної сочевиці. Він не тільки смачний та ароматний, а й корисний для організму.