У Пугачової і Кіркорова могла бути дитина: Примадонна була вагітна, але доля розпорядилася інакше

У шлюбі Пугачової і Кіркорова могла з'явитися спільна дитина. Виявилося, Примадонна навіть була вагітна, проте нічого так і не вийшло.

За розвитком роману героїв нашої сьогоднішньої статті стежили жителі всіх пострадянських країн. Справа в тому, що між подружжям була 18-річна різниця у віці, причому Примадонна в їх парі була старшою. В ті часи практично ніхто не міг повірити в реальність цих відносин, тим не менш артисти прожили разом 11 років.

Зірки хотіли мати дітей, але завдання істотно ускладнював вік Алли Борисівни. Завдяки допомозі швейцарських лікарів диво сталося і королева вітчизняної естради змогла завагітніти в 49.

Свадьба Киркорова и Пугачевой
Весілля Кіркорова і Пугачової

У передачі «Засноване на реальних подіях» на телеканалі «НТВ» з’явилися архівні інтерв’ю тепер уже колишнього подружжя. Тоді, натхненні щасливим очікуванням майбутнього малюка, Алла і Філіп написали пісню «Маленький секрет большой любви», а також визначилися з прізвищем спадкоємця — Кіркоров.

На жаль, народитися дитині не судилося. На середині терміну у співачки стався викидень. За словами свекра Примадонни Бедроса, це сталося після того, як вона підняла на руки Микитку (онука).

Пугачева и Киркоров в молодости
Пугачова і Кіркоров в молодості

Ось що пізніше говорив з цього приводу Філіп:

«Я не хочу про це говорити. На все воля Божа. Ну тоді не вийшло, значить так мало статися. Вона хотіла дуже, навіть не стільки я, як вона хотіла. Я не розумів, а от їй хотілося всього цього щастя».

На той момент йому було всього 27, а їй вже 49.

Філіп Кіркоров і Алла Пугачова
Філіп Кіркоров і Алла Пугачова

Радість материнства Алла Борисівна змогла знову відчути через багато років, вийшовши заміж за Максима Галкіна. У пари підростають двійнята Ліза і Гаррі, Кіркоров ж скористався послугами сурогатної матері і став татом дочки і сина.

Семьи Примадонны и Филиппа Киркорова
Сім’ї Примадонни і Філіпа Кіркорова

Дівчинку поп-король, до речі, назвав подвійним ім’ям на честь Примадонни і жінки, яка виносила і народила її — Алла-Вікторія. Хлопчика звуть Мартіном.

Популярне

Схожі статті

Печиво “Пташине гніздо” на Великдень готую кожен рік: у захваті не лише діти, а й всі, хто спробував хоч раз

Печиво "Пташине гніздо" на Великдень — звучить захопливо! Ця святкова випічка є справжнім втіленням креативності та новаторства в кулінарному світі.

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.