Молитви про майбутню / майбутнього дружину / чоловіка моєї дитини і входження його в доросле життя

Господи, я дякую Тобі за мою дитину, яка зараз вступає в доросле життя.

Молитва про майбутню дружину / чоловіка

Батько Співчуття і Милосердя, я молюся за свою дитину і майбутню дружину / чоловіка моєї дитини. У вашому слові сказано, що чоловік залишить батька й матір, і з’єднається зі своєю дружиною, і вони стануть одним тілом. Я молюся про те, щоб, коли моя дитина вибирає свою дружину / чоловіка, Ти привів його / її до благочестивого, люблячого і терплячого чоловіка. Будь ласка, благослови майбутній шлюб моєї дитини та допоможи моїй дитині дотримуватися обітниці святого шлюбу. Амінь.

Молитва про ходіння Христа

Господи, я дякую Тобі за мою дитину, який зараз вступає в доросле життя. Я дякую Тобі за те, що Ти керував мною, коли я з усіх сил намагався навчити правильної моралі своєї дитини, коли він був молодший. Я молю Тебе, щоб він / вона продовжував жити відповідно до цієї мораллю в дорослому житті та прагнув жити так само як Ти. Будь ласка, тримай руку на мою дитину. Попри те, що я фізично не можу постійно перебувати зі своєю дитиною, я молюся, щоб Ти продовжував бути з ним у всьому, що він робить. Амінь.

 ""

Молитва подяки

Господь, Могутній в Силі, дякую Тобі за дар моєї дитини. Він / вона змусив / а мене так пишатися і перевершити всі мої очікування батьківства. Спасибі за те, що благословив мене дитиною, який поважав мене і слухався мене. Моє життя була такою насиченою, тому що у мене є Ти, мій Господь Ісус, і у мене є прекрасне дитя. Тепер, коли він / вона виріс / а, будь ласка, допоможіть йому / їй залишатися прямо на шляху, яким я його / їй навчив, тримати його / її поруч з собою і захищати його / її всі дні його / її життя. Амінь.

Молитва про плід матері в утробі матері

Праведний Бог, дякую Тобі за те, що благословив мене дитиною, якого я зберігаю як спадщина від Тебе. Я молюся про те, щоб Ти благословив мене плодом утроби, благословив мою дитину і дарував йому / їй Свій божественний захист, поки він / вона просувається в цьому великому світі. Будь ласка, подаруйте моїй дитині щедрий спадок дітей і зробіть його / її багатим Твоєї любов’ю на всі дні його / її життя. Амінь.

Популярне

Схожі статті

Уся сім’я просить готувати частіше, а за останній шматочок змагаються: сирна запіканка з гарбузом і яблуками

Сирна запіканка - знайома всім нам із дитинства страва. Багато хто здивується, але її приготування можна зробити незвичайним. Сьогодні ми підготували рецепт ніжної та ароматної сирної запіканки.

Оля Полякова розповіла, як має розбиратися за 6 мільйонів гривень боргу Олега Винника: поки він в Німеччині

Багато хто знає пісню Олі Полякової «Чарівні очі», але мало хто знає, що з нею пов'язана важка і неприємна історія. Сьогодні ми розповімо, як Олег Винник повісив на Олю борг у 6 мільйонів гривень.

Без борошна та дріжджів: беру червону сочевицю та випікаю з неї корисний хліб. Ідеально для бутербродів

Не можете відмовитися від хліба, але хочете схуднути перед літом? Вихід є! Хліб без борошна та дріжджів з червоної сочевиці. Він не тільки смачний та ароматний, а й корисний для організму.