Пройдіть тести, які перевіряють взаємозв’язок між вашим мозком і зором

У цій багатолюдній сцені заховані принцеси Білосніжка, Попелюшка, Белль, Жасмин, Покахонтас і Аріель. Але як швидко їх можна виявити?

Перевірте наскільки ви добре розпізнаєте людей, захованих в натовпі, із завантаженою ілюстрацією в Playbuzz, що виразно давало шанувальникам Діснея перевага.

У цій багатолюдній сцені заховані принцеси Білосніжка, Попелюшка, Белль, Жасмин, Покахонтас і Аріель. Але як швидко їх можна виявити?

Ця вікторина, безумовно, непроста.

Хоча деяких принцес, в тому числі Белль і Покахонтас, досить легко виявити, Білосніжка, Аріель, Жасмин і Попелюшка трохи складніше.

Деякі користувачі соцмереж навіть помітили, що принцес більше, ніж ті шість, які вам довелося знайти – Аврора зі Сплячої красуні може бути помічена вгорі та в центрі, а також Кіда з Атлантиди та Мулан.

 ""

На цьому тижні з’явився знімок, на якому зображений красивий вид на озеро і гори вдалині. Але чи можете ви помітити, що відбувається насправді?

 ""

На зображенні видно красиве озеро з горами далеко. Але чи можете ви помітити, що відбувається насправді?

Якщо ви подивіться дуже уважно, ви побачите, що в пейзажі немає води взагалі.

Те, що здається озером, насправді являє собою бетонну стіну, що приховує частину пейзажу, а з іншого боку зростає чагарник.

 ""

Це одна з найбільш хитрих оптичних ілюзій в мережі, яка збивала з пантелику багатьох, хто просто не міг розгледіти те, що насправді зображено на зображенні.

Популярне

Схожі статті

Уся сім’я просить готувати частіше, а за останній шматочок змагаються: сирна запіканка з гарбузом і яблуками

Сирна запіканка - знайома всім нам із дитинства страва. Багато хто здивується, але її приготування можна зробити незвичайним. Сьогодні ми підготували рецепт ніжної та ароматної сирної запіканки.

Оля Полякова розповіла, як має розбиратися за 6 мільйонів гривень боргу Олега Винника: поки він в Німеччині

Багато хто знає пісню Олі Полякової «Чарівні очі», але мало хто знає, що з нею пов'язана важка і неприємна історія. Сьогодні ми розповімо, як Олег Винник повісив на Олю борг у 6 мільйонів гривень.

Без борошна та дріжджів: беру червону сочевицю та випікаю з неї корисний хліб. Ідеально для бутербродів

Не можете відмовитися від хліба, але хочете схуднути перед літом? Вихід є! Хліб без борошна та дріжджів з червоної сочевиці. Він не тільки смачний та ароматний, а й корисний для організму.