54-річна Ольга Сумська показала обличчя без макіяжу крупним планом: виглядає на 30, жодної зморшки

Відома українська актриса Ольга Сумська показала обличчя без макіяжу і продемонструвала повну відсутність зморшок. Зірка виглядає не старше тридцяти, хоча їй вже 54.

Героїня нашої сьогоднішньої статті є активним користувачем соціальних мереж. Там вона ділиться з шанувальниками новими фотографіями, відео і навіть корисними рецептами.

Так, днями знаменитість розповіла підписникам, як приготувати лікувальну каштанову настойку за рецептом її бабусі, яка допоможе від болю в суглобах. Артистка не посоромилася з’явитися перед камерою з повною відсутністю косметики, чим викликала справжній захват фанатів.

Ось що з приводу її зовнішності пишуть коментатори:

  • «Навіть без макіяжу молода і красива. Я б вам 30 років максимум дала»;
  • «Без косметики Олечка просто дівчинка!»;
  • «Ви для мене еталон краси»;
  • «Каштани каштанами, а виглядаєте ви неймовірно»;
  • «Яка ви гарна жінка!».

Крім того, користувачі обсипали Ольгу словами подяки за дієвий рецепт, яким вона поділилася з публікою.

Комментарии пользователей Instagram
Коментарі користувачів Instagram

З усіма написаними компліментами важко не погодитися, адже в свої 54 при відсутності будь-яких пластичних операцій Сумська дуже і дуже приваблива. Проте одного разу їй довелося особисто зіткнутися з ейджизмом (дискримінацією за віком) — після чергового дня народження її просто звільнили з телеканалу.

Ольга Сумская в сценическом образе
Ольга Сумська в сценічному образі

Незважаючи на все це, актриса неодноразово помічала, що скептично ставиться до пластики і уколів краси, оскільки багато колег по цеху змінили себе до невпізнання. Саме тому знаменитість намагається залишатися природною.

Популярне

Схожі статті

Уся сім’я просить готувати частіше, а за останній шматочок змагаються: сирна запіканка з гарбузом і яблуками

Сирна запіканка - знайома всім нам із дитинства страва. Багато хто здивується, але її приготування можна зробити незвичайним. Сьогодні ми підготували рецепт ніжної та ароматної сирної запіканки.

Оля Полякова розповіла, як має розбиратися за 6 мільйонів гривень боргу Олега Винника: поки він в Німеччині

Багато хто знає пісню Олі Полякової «Чарівні очі», але мало хто знає, що з нею пов'язана важка і неприємна історія. Сьогодні ми розповімо, як Олег Винник повісив на Олю борг у 6 мільйонів гривень.

Без борошна та дріжджів: беру червону сочевицю та випікаю з неї корисний хліб. Ідеально для бутербродів

Не можете відмовитися від хліба, але хочете схуднути перед літом? Вихід є! Хліб без борошна та дріжджів з червоної сочевиці. Він не тільки смачний та ароматний, а й корисний для організму.