Модель і співачка Даша Астаф’єва показала свої яблучка: дуже соковиті

Співачка, екс-солістка групи "Никита" і українська модель Даша Астаф'єва засвітила на всю Україну свої яблучка.

Урожаєм дівчина похвалилася в своєму ж Інстаграм-блозі.

На знімку співачка сидить в чорному спортивному костюмі в позі йога, очевидно десь в саду. А їй над плечем звисають стиглі яблука. Очевидно, дівчина поїхала або до себе в заміський будинок, або до батьків.

Знімок підписала так: “Рубрика« все з вами зрозуміло »”.

Наступним був знімок, де Астаф’єва в прямому сенсі розставила ноги. Коментатори здивувалися такій розкутості свого кумира і залишили багато лайків. Деякі писали таке: “Богиня моя “,

Нагадаємо, Даша Астаф’єва відома своїми провокаційними витівками на публіку і відвертими виступів. Зокрема, будучи солісткою групи “НікітА “, у неї вийшов кліп, де співачка йде по вулиці, а потім і по супермаркету в чому мати народила, і в цей же час співає. Зараз Астаф’єва вже не так часто співає, і все частіше з’являється на заходах як телеведуча. За нею в Інстаграм стежать майже півмільйона передплатників.

Популярне

Схожі статті

Якщо набридла одноманітність страв з картоплі: гірка з дерунів із сирним прошаруванням — і м’яса не треба!

У кулінарному світі іноді здається, що картопля — це універсальний і нескінченний елемент, який може використовуватися у найрізноманітніших стравах.

Ксенія Мішина занадто захопилася схудненням: видно ребра, а руки майже “зникли” — худорлявість їй не пасує?

У світі шоу-бізнесу образ грає важливу роль, іноді він стає об'єктом захоплення та суперечок. Ксенія Мішина, українська актриса, вражає не лише своєю талантливою грою, але й бездоганним стилем.

Пиріжки з м’ясом та моцарелою у листковому тісті роблю на раз-два: навіть свекруха похвалила й взяла рецепт

Якщо ви шукаєте новий спосіб приготування випічки, яка не буде солодкою, але захопить своїм смаком і ароматом, то цей рецепт точно для вас.