Назад у село. Як зараз виглядають актори Каламбуру

Вперше шоу «Деревня дураков» вийшло на екрани в 1996 році. Комедійна програма відразу полюбилася глядачам. Кожен з нас пам'ятає і музику, і героїв, і сюжет. А чи замислювалися ви колись, як виглядають герої без гриму і як склалася їхня доля? Ми зробили підбірку фото. Такими своїх улюблених артистів ви точно не бачили.

 "" Юрій Стицковський. Його ви точно пам’ятаєте, як байкера і пілота. До речі, актор є першим чоловіком актриси Евеліни Бледанс.

Олексій Агопьян. У шоу він грав другого пілота, бармена і навіть ведмедя. За останні роки він був помічений в ролі Булата Окуджави в серіалі про поета.  "" Сергій Гладков – напевно, найяскравіший персонаж. Чудово передав образ типового російського мужика. Зараз Сергій перекваліфікувався і пише сценарії для різних телевізійним шоу.  "" Тетяна Іванова. Вона ж Стюардеса, типова жінка з села, офіціантка.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Тоді і зараз. Як змінилися актори серіалу Санта Барбара.

Нагадаємо, що Селін Діон здійснила мрію вмираючого чоловіка.

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина.

Популярне

Схожі статті

Кефір, борошно і грудочка фаршу: рецепт ніжного і соковитого заливного пирога з м’ясом – розлітається на ура

Використавши мінімальну кількість продуктів, ви зможете приготувати дуже смачний і ситний пиріг з м'ясом. Рецепт простий, а результат – приголомшливий.

Раніше замовляла цю закуску в ресторанах, а тепер навчилася готувати вдома: хрумкі сирні палички в паніровці

Смачні сирні палички можна без зайвого клопоту приготувати вдома. Вони чудового підійдуть у якості закуски для застілля, або як перекус діткам. Все що треба, ще правильний рецепт та 15 хвилин часу. 

Місце зустрічі змінити не можна:
 Каменських покинула Україну і обʼявилася в Маямі, де Влад Яма вже місцевий

Настя Каменських приїхала до сонячного Маямі, де зараз проживає хореограф Влад Яма із сімʼєю. Яка причина візиту співачки в Америку? Хоче підкорити нові горизонти?