“Атлетіко ” незадоволений тим, як Томас Парті і “Арсенал ” впоралися з проблемою

27-річний футболіст за шість сезонів відіграв 188 матчів за команду Дієго Симеоне і допоміг «Атлетіко» вийти у фінал Ліги чемпіонів у 2016 році.

Очікується, що іспанський клуб офіційно зв’яжеться з представниками північного Лондона перед тим, як запитати про футболіста з Гани.

«Арсенал» уклав угоду на 50 мільйонів євро з півзахисником “Атлетіко” Томасом Парті після виконання пункту про викуп в контракті з ганцями.

27-річний футболіст за шість сезонів відіграв 188 матчів за команду Дієго Симеоне і допоміг «Атлетіко» вийти у фінал Ліги чемпіонів у 2016 році.

“Атлетіко ” Мадрид був проінформований про те, що гравець збірної Гани повинен вилетіти через Ла Лігу, і ні “Арсенал”, ні сам гравець не зв’язувався з іспанською стороною перед новинами. “Атлетіко” стверджує, що вони очікували, що «каноніри» налагодять контакт, враховуючи теплі відносини, які зараз існують між обома клубами.

 ""

Центральний гравець їде в «Арсенал», вигравши з «Атлетіко» Лігу Європи та Суперкубок УЄФА, але над його виходом нависла хмара.

Цей крок був підтверджений за кілька хвилин до закінчення крайнього терміну передачі, коли півзахисник «канонірів» Лукас Торрейра рушив у протилежному напрямку, його взяли в оренду на сезон.

“Атлетіко” тепер повинен прочесати ринок, і йому буде дозволено замінити ганці на Хосе Кампанья з Леванте, що має пріоритет номер один.

Популярне

Схожі статті

Якщо набридла одноманітність страв з картоплі: гірка з дерунів із сирним прошаруванням — і м’яса не треба!

У кулінарному світі іноді здається, що картопля — це універсальний і нескінченний елемент, який може використовуватися у найрізноманітніших стравах.

Ксенія Мішина занадто захопилася схудненням: видно ребра, а руки майже “зникли” — худорлявість їй не пасує?

У світі шоу-бізнесу образ грає важливу роль, іноді він стає об'єктом захоплення та суперечок. Ксенія Мішина, українська актриса, вражає не лише своєю талантливою грою, але й бездоганним стилем.

Пиріжки з м’ясом та моцарелою у листковому тісті роблю на раз-два: навіть свекруха похвалила й взяла рецепт

Якщо ви шукаєте новий спосіб приготування випічки, яка не буде солодкою, але захопить своїм смаком і ароматом, то цей рецепт точно для вас.