Последний день: Кавани присоединяется к “Юнайтед”, когда “Арсенал” наскакивает на Парти

«Манчестер Юнайтед» справив фурор в останні години крайнього терміну трансферу, запросивши Едінсон Кавані та Алекса Теллес і домовившись про угоду з Атлантою на Амада Діалло.

Колишній нападник Парі Сен-Жермен Едінсон Кавані приєднався до «Манчестер Юнайтед», який також оголосив про двох інших угодах в день кінцевого терміну трансферу.

«Манчестер Юнайтед» справив фурор в останні години крайнього терміну трансферу, запросивши Едінсон Кавані та Алекса Теллес і домовившись про угоду з Аталантою на Амада Діалло, в той час як «Арсенал» витратив великі гроші на Томаса Парті.

Гігантів Прем’єр-ліги критикували за відсутність активності на трансферному ринку після того, як напередодні нового сезону запросили Донні ван де Бика з «Аякса».

Приниження з рахунком 6: 1 на користь «Тоттенхема» в неділю, схоже, спровокувало роботу залу засідань ради директорів «Олд Траффорд» на наступний день, однак клуб зробив хід для Кавані, який покинув «Парі Сен-Жермен» в кінці останнього матчу.

Уругвайський гравець підписав річний контракт з можливістю продовження ще на 12 місяців і приєднався до Telles на північному заході після того, як бразилець підписав контракт з Порту.

Сторона Оле Гуннара Сольскьяра також оголосила про угоду на 37 мільйонів фунтів стерлінгів для 18-річного Аталанти Діалло, який, як очікується, приєднається до команди в січні, і привернула вінгера-підлітка Факундо Пеллістрі з уругвайського клубу Peñarol за 9 мільйонів фунтів.

Кріс Смоллінг покинув клуб «Олд Траффорд», щоб підписати постійний контракт з «Ромою» після вдалої оренди в італійській столиці в минулому сезоні.

Однак угода для Усмана Дембеле не відбулася, а це означало, що гіганти Ла Ліги не змогли залучити Мемфіс Депай з Ліона.

Тим часом «Арсенал» уклав угоду на 45 мільйонів фунтів стерлінгів з півзахисником “Атлетіко Мадрид» Парті після виконання пункту про викуп в контракті з ганцем.

27-річний футболіст за шість сезонів відіграв 188 матчів за команду Дієго Сімеоне і допоміг «Атлетіко» вийти у фінал Ліги чемпіонів у 2016 році.

Цей крок був підтверджений за кілька хвилин до закінчення крайнього терміну передачі, коли півзахисник «канонірів» Лукас Торрейра рушив у протилежному напрямку, взявши в оренду на сезон.

 ""

Рафінья в Лідс

Лідс Юнайтед додав ще одну атакуючу зброю після того, як підписав контракт з бразильським нападником Рафінья за 17 мільйонів фунтів стерлінгів.

23-річний футболіст виступав в ролі французького клубу «Ренн», який в минулому сезоні посів третє місце в Лізі 1 і вперше вийшов в Лігу чемпіонів.

Рафінья забив п’ять голів у 22 матчах чемпіонату в сезоні 2019/20 і додав ще один гол у шести матчах цієї кампанії, коли команда Жюльєна Стефана піднялася на вершину таблиці Ліги 1.

«Білі», які набрали сім очок в чотирьох матчах з моменту повернення в Прем’єр-лігу, дозволили польському півзахисникові Матеуш Богушу приєднатися до іспанського клубу другого дивізіону СД Логроньєс на правах оренди.

Уолкотт повернувся в Саутгемптон

Тео Уолкотт повернувся в клуб, де почав свою кар’єру після того, як повернувся в «Саутгемптон» в оренду на сезон у «Евертона».

Уолкотт пішов з Saints в «Арсенал» у 2006 році, де він зіграв 398 матчів за 11 років, перш ніж приєднатися до Toffees за 20 мільйонів фунтів стерлінгів.

У 16 років Уолкотт забив п’ять голів у своїх 22 матчах за «Саутгемптон» і вперше був викликаний до збірної Англії на чемпіонат світу 2016 року.

Зараз 31-річний Уолкотт тільки один раз виступив в Прем’єр-лізі в цьому сезоні, опустивши свою ієрархію після того, як тренер Карло Анчелотті привів колумбійську зірку Джеймса Родрігеса в Гудісон Парк.

Зміцнення Фулхема

«Фулхем», який посів останнє місце в таблиці, додав трьох гравців в день кінцевого терміну трансферу в спробі дати старт своєї кампанії в Прем’єр-лізі.

Півзахисник збірної Англії Рубен Лофтус-Чик зробив коротку подорож в Крейвен-Котедж із сусіднього з «Челсі» західного Лондона, взявши в оренду на сезон.

23-річний захисник «Манчестер Сіті» Тосін Адарабіойо підписав трирічний контракт після тимчасових виступів в «Вест Бром» і «Блекберн».

Центральний захисник збірної Данії Йоахім Андерсен також прибув в оренду від клубу Ligue 1 «Марсель», щоб підвищити шанси безглуздих дачників на виживання.

Тим часом «Евертон» прострочив кредит, щоб залучити воротаря Робіна Олсона з «Роми», який вже підписав з Беном Годфрі з «Норвіча» 25 мільйонів фунтів стерлінгів раніше в крайній термін.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.