Перлини Реал: Піпі, Бруно Іглесіас, Ісраель Салазар, і син Фернандо Редондо

У списку Next Generation 2020 у Мадрида три гравці.

Британська газета The Guardian вибрала найбільш багато обіцяючих молодих гравців з усього світу, які народилися у 2003 році. У список з 60 талановитих молодих гравців входять три перлини молодіжної академії Реал Мадрида, а також деякі з найбільш відомих гравців, таких як колумбієць Томас Анхель, син колишнього гравця Хуана Пабло Анхеля, Ілайкс Моріба з Барселони, Хаві Сіммонс – екс-Барселона, а тепер і ПСЖ, з яким він цього літа дебютував в команді проти Сошо, і французький нападник півзахисник Райан Черкей, який за повідомленнями, Зінедін Зідана підписав контракт з молодіжними командами Мадрида.

У списку Next Generation 2020 у Мадрида три гравці. Перший – японський нападник півзахисник Такухіро Накай, більш відомий в Вальдебебас як просто Піпі. Він народився в Сігу в жовтні 2003 року, він починав в молодіжних командах своєї місцевої команди Azul Football Club і прибув до Мадрида у 2014 році. У цьому сезоні він буде грати за молодь до 18 років.

 ""

Піпі – нападник півзахисник з прекрасним баченням і читанням гри, він володіє якістю і навичками, щоб обійти своїх супротивників і завжди багато працює для команди. Він перейшов в Мадрид після відвідин однієї зі шкіл клубу в Японії та дійсно привернув увагу своїми природними якостями. Він був наймолодшим гравцем, якого Рауль викликав для участі в фінальному етапі Юнацької ліги УЄФА в серпні. Два інших гравці в списку Guardian – це Бруно Іглесіас і Ісраель Салазар або Сала, як його називають товариші по команді. Обидва вони проведуть новий сезон у складі збірної до 19 років.

 ""

Бруно Іглесіас прибув до Мадрида влітку 2015 року. Він народився в Саламанці 1 травня 2003 року і є швидким півзахисником, який з легкістю потрапляє в зону суперника. Мадрид обіграв кілька клубів, включаючи Барселону, Манчестер Сіті та Атлетіко Мадрид, щоб підписати його. Він забив 55 голів під час гри в Саламанці і вважався кращим гравцем до 12 років в іспанському футболі того часу.

Ісраель Салазар Сала – нападник. Народжений в Бадахос, він, як і Бруно, перейшов в «Мадрид» влітку 2015 року. Він справжній вбивця в штрафний: за останні п’ять сезонів він забив 15 або більше голів за сезон. Потужний центральний нападник, який сильний в повітрі – він може грати як нападник або просто за межами штрафного з напарником. У минулому сезоні він почав тренуватися з «Кастільо», і він вважається одним з гравців, які в майбутньому можуть перейти в основний склад команди.

Одним з інших гравців, які фігурують в списку, є Феде Редондо, син одного з найвидатніших гравців «Мадрида» Фернандо Редондо. Феде, як і його батько, робить собі ім’я в молодіжному складі Argentinos Juniors. Фернандо ретельно стежив за розвитком сина. У серпні його викликали тренуватися з основним складом, і, хоча він вже отримав пропозиції від клубів Прем’єр-ліги, його батько говорить, що його не будуть квапити: «Ви повинні дати йому час. У нього є здібності і якості, але від нього буде залежати, чи зможе він продовжувати розвиватися і дорослішати як гравець ».

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.