Tactooncat проілюстрував 7 найкумедніших інтернет-відомих картинок кішок

Кішки - досить емоційні істоти, а їх вираження неоціненні.

Меми з кішками – класика в Інтернеті. Вони завжди перемагали в Інтернеті, і вони всюди – ймовірно, тому, що кішки – досить емоційні істоти, а їх вираження неоціненні, що є хорошим шаблоном для мема.

Цей індонезійський художник, відомий як Tactooncat в Instagram, знайшов можливість ілюструвати вірусні меми кішок в дивовижних і веселих малюнках. Ви можете знайти всі класичні меми з кішками на її сторінці, і вид їх намальованих дає їм абсолютно нову перспективу і життя.

Меми з кошенятами дуже різноманітні: є кішки з птахами на головах, деякі з них вирішили «охолодитися» в холодильнику, а деякі навіть захистять свої кавуни за всяку ціну. Ви можете створити повну історію з одного мема, якщо хочете – не дивно, що в Інтернеті їх повно.

Tactooncat створює малюнки кішок майже щодня і має понад 115 тисяч передплатників в Instagram з майже 350 фотографіями кішок. Художник опублікував свій перший малюнок в жовтні 2019 року, так що це був рік дивовижних, веселих і чарівних ілюстрацій кішок.

 

Художній стиль Tactooncat дуже простий, але, як і меми, дуже виразний. Ви можете побачити емоції кішок на кожній ілюстрації. Біль, щастя, страждання. Це все є.

Є багато статей про кішок. Наприклад, ці веселі пости про кішок, які вам дійсно потрібно побачити.

Також є пост, дуже схожий на цей, де художниця Амелія Різкі використовує акварелі, щоб намалювати знамениті меми про кішок.

Що ви думаєте про ці малюнках? Який з них твій улюблений? Розкажіть в коментарях, який мем з котом ви хотіли б бачити намальованим. Не забудьте висловити любов артисту в постах.

Популярне

Схожі статті

“Можна копита відкинути”: 35-річна Ксенія Мішина назвала причину, чому останнім часом так багато працює

Українська актриса Ксенія Мішина зізналась, що останнім часом дуже багато працює. Як виявилось, робить вона це не для себе та навіть не для власного сина Платона.

Наталія Могилевська – мати двох, дружина і справжня господиня: рецепт шарлотки від української співачки

Відома українська співачка Наталія Могилевська розповіла, як готує яблучну шарлотку для своїх рідних. Зірка зізналась, що має фірмовий рецепт, який подобається всім.

“Я не жила в цій квартирі 4 роки”: Оля Полякова показала ремонт у київській оселі, де впала стеля. ФОТО

Ремонт у київській квартирі Олі Полякової тривав довгих 4 роки. Та, певно, повернення доньки Аліси з Англії та необхідність школярці жити в столиці значно прискорили темпи робіт.