Гороскоп для коронавіруса – коли він зникне?

Самозваний астролог, цілитель і тренер свідомості Арік Ксандер заявив, що використовував астрологію, щоб передбачити дивовижне майбутнє всесвітньої пандемії коронавируса.

Г-н Ксандер вивчив карту вірусу, щоб виявити деякі відкриття, які суперечать більш науково обґрунтованим дослідженням коронавируса.

Астролог поділився деякими своїми висновками в своєму блозі Astrological Wellness.
Коронавірус був оголошений з великою кількістю планет в Козерозі

Арік Ксандер

Він писав: “Коронавірус був оголошений з великою кількістю планет в Козерозі! ”
«Я бачу, що колективний південний вузол, який представляє нашу колективну долю, з’єднаний з Венерою – повітряної газової планетою – в Козерозі, яка є знаком страждання і матеріальної темряви.

Козеріг в 11- астрологическим будинку колективу, який сприяє синдикації страху (Козерога) і вірусу.

Експерт з астрології додав, що Нептун, планета, пов’язана з інфекцією, знаходиться в першому будинку тіла, що також вказує на наявність фізичних симптомів.

Він писав: «Хірон і чорна місяць перебувають в другому будинку грошей, як і Уран.
«Те, що я дійсно бачу, – це порушення колективної економіки та фінансів».

Крім того, Північний Вузол знаходиться в Раку, вважається ознакою зцілення і захисту, а також ознакою того, що він може бути закритий.

США, держава в знаку зодіаку Рак, ізолювали себе від решти світу, що, за його словами, є ознакою паніки і підготовки до «апокаліпсису».

Він сказав:

«Це цікаво, тому що ми бачимо ступінь прихильності нашого колективу до виживання і то, як ця модель перетворюється в боротьбу і втеча, що призводить до насильства і страху нестачі ресурсів».

Астролог продовжує пропонувати, як астрологія може допомогти з пандемією коронавируса.

Він сказав: “Нам потрібно використовувати Місяць у Водолії, щоб збалансувати вузли. ”

Так що це більше пов’язує нас з людьми в наших серцях і умах, що не ізолюючи себе і не впускаючи мене в перший режим виживання / паніки / тварин.

Ми можемо залишатися на зв’язку в наших серцях і умах, оскільки це все, що ми залишили в цих ситуаціях.

Вірус був поширений завдяки силі стелліум в Козерозі і Сатурн хоче, щоб ми відновили колектив, особливо елемент Землі: Це відноситься до зловживання грошима та зловживанню дією в світі матеріальних цінностей.

Астролог вважає, що було занадто багато матеріалізму, комфорту і ліні, що вимагають очищення через елемент Повітря.

Він додав, що коронавірус існує в елементі Землі і поширюється через елемент повітря.

Дійсно, було занадто багато прихильності до матеріальних речей, які вивільнили цей хаос, і ми бачимо це, тому що наслідки потрясуть економіку.

Це тому, що Уран в другому – те саме місце, що і Велика депресія.

Ми, як колектив, були занадто ліниві, щоб змінити себе – ми всі знаємо частини себе, які ми не хочемо змінювати, і людей, які не хочуть мінятися.

Це небажання змінюватися, це впертість і занадто прихильність до фізичності і ігнорування змін в цілому повинні бути вирішені.

Так відпусти нездорову прихильність і знай, що матеріальний світ не твій джерело!

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.