Тест на уважність. Ви можете помітити павука?

Спробуйте знайти павука.

Павуки бувають дуже маленькі та величезні. Залежно від того в якій місцевості живуть павуки, вони як правило такий забарвлення. Найголовніше, що вони майстри маскування і це їм потрібно для того, щоб непомітно пересуватися.

Деякі павуки закопуються в ґрунт, і чекають поки їх потенційна здобич проповзе поруч і потім нападають. На цій картинці сховався павук і чекає свою здобич. Спробуйте з першого погляду знайти павука. Це під силу уважній людині.

Ну як виявили відразу павука? Якщо не вдалося, то даємо підказку – павук майже такого ж кольору, як і ґрунт. Але ви його можете знайти на його ногах. Вдалося знайти?

Якщо ще немає, то подивіться на картинку нижче. Павук показаний чотирма червоними стрілками.

 ""

Як вам тест?

Популярне

Схожі статті

Смаколик дитинства. Рецепт привезла з села. Вечір без них не минає: пишні пиріжки з яблуками та вишнями

Пиріжки з яблуками та вишнею з дріжджового тіста - зразок простої, смачної та ароматної домашньої випічки. Краще, що може бути вранці або ввечері із чашечкою гарячого чаю, кави чи какао.

Таку вечерю і на святковий стіл можна: мʼясо в горщиках з картоплею та грибами. Аромат чули навіть сусіди

Коли закінчилися всі можливі та неможливі ідеї, що готувати, виручить старі-добрі горщики. В них можна запекти мʼясо з картоплею та грибами, що стане відмінною вечерею навіть за святковим столом.

Випічка, яка вартує золотих нагород: найпростіші та найсмачніші булочки з повидлом. Рецепт усього за 15 хв

Приготувати смачну та ситну випічку ви можете всього за 15 хвилин. Для цього вам потрібне тісто й трішки вільного часу. Готові? Берімося до справи!