Оля Полякова в леопардовому комбінезоні в обтяжку без зайвої скромності на очах у всіх підкачала свій горіх

Популярна українська співачка Оля Полякова не відрізняється скромністю, тому вона постійно епатує публіку. На цей раз зірка на очах у всіх зайнялася фітнесом.

Героїня нашої сьогоднішньої статті регулярно радує шанувальників новими фото і відео в соціальних мережах. На її Instagram підписані вже майже 2,5 мільйона людей, що вражає.

При цьому виконавиця хіта «Шлепки» вирішила не відставати від трендів і завела собі TikTok. Там у неї скоро збереться 100 тисяч підписників, які дарують їй немислиме число відміток «Подобається». Саме ролик Олі з TikTok викликав справжній фурор серед користувачів мережі.

Скріншоти з Instagram Олі Полякової
Скріншоти з Instagram Олі Полякової

Так, на опублікованих кадрах суперблондинка позує в леопардовому костюмі в обтяжку з декольте і поясом на талії, демонстративно присідаючи на високих підборах. Її волосся зібране у високий хвіст, а на обличчі помітний яскравий макіяж. Відбувається все це під пісню Pump Up The Jam — The Hit Crew.

@polyakova_olya

Pump up the jam 🍑 #оляполякова #смогумогу #ночнаяжрица #спортсменка

♬ Pump Up The Jam – The Hit Crew

Коментарі не змусили на себе чекати:

  • «Спорт в будь-яких умовах»;
  • «Ох цей леопардовий настрій»;
  • «А там стоять двоє, намилуватися не можуть»;
  • «Як завжди дуже красива»;
  • «Там же у тебе стоять діти, навіщо таке робити?», — пишуть підписники.
Комментарии пользователей TikTok
Коментарі користувачів TikTok

Зараз Полякова знімається в шоу «Маска» на каналі Україна, в якому переодягнені в незвичайні костюми зірки виконують популярні композиції на сцені. Оля виступить в якості зіркового детектива і разом з глядачами буде намагатися відгадати, хто ж зі знаменитостей ховається під тим чи іншим образом.

Оля Полякова в шоу «Маска»
Оля Полякова в шоу «Маска»

Крім того, героїня статті часто ділиться з шанувальниками власними рецептами, а також вона встигає вести власне кулінарне YouTube-шоу «Васадули вагароде». Головна родзинка програми — всі основні інгредієнти для готування вирощені на власній фермі або городі співачки. Особливо публіці сподобався нещодавній випуск закваски капусти “Королеви ночі” з Машею Єфросиніною та Сонею Плакидюк.

Маша Ефросинина, Оля Полякова и Соня Плакидюк на закваске капусты
Маша Єфросиніна, Оля Полякова і Соня Плакидюк на заквасці капусти

Оля Полякова розпочала свою музичну кар’єру ще в двохтисячних, проте широку популярність вона здобула в 2013-2014 роках з виходом синглів «Шлепки», а незабаром і «Люли». У лютому 2018-го артистка була визнана найкрасивішою жінкою України за версією журналу «Viva!».

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.