Спека на паркеті – Горбунов співатиме, а Чапкіс йде за діджейський пульт: що подарує другий випуск “Танці з зірками ” на 1 + 1

6 вересня на телеканалі 1 + 1 - другий випуск програми "Танці з зірками ". На паркет виходять 14 пар - хореографи і найпопулярніші зірки українського шоу-бізнесу.

У 2 випуск проекту Танці з зірками-2020 на знаменитий паркет вийдуть 14 зіркових пар, які підкорять серця глядачів новими танцювальними композиціями.

Як пише прес-служба телеканалу, співачка Тіна Кароль і телеведучий Юрій Горбунов в цьому ефірі змінять амплуа і не тільки прокоментують виступу, а заспівають. Під час виступу ведучих, судді проекту Влад Яма та Катерина Кухар танцюватимуть, а Григорій Чапкіс – стояти за діджейським пультом. Тому, виступ точно не залишить байдужим глядачів.

Запрошеними провідними на балконі в другому прямому ефірі шоу «Танці з зірками» стануть минулорічний переможець проекту Женя Кот і телеведуча Іванна Онуфрійчук.

Крім того, глядачам цікаво як станцює хореограф Ілона Гвоздьова в своє цікаве положення – на 8 місяці вагітності?

Ілона Гвоздьова вийшла на паркет і станцювала ча-ча-ча з величезним пузом
Ілона Гвоздьова вийшла на паркет і станцювала ча-ча-ча з величезним пузом

Також фанати чекають кумира тінейджерів Позитиву (Олексія Завгороднього) і епатажну молодіжну реперша Олену Олену.

Питанням залишається те, чи залишить паркет Ольга Фреймут, у якій не відступає хвороба?

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.