Олег Винник потрапив в Forbes як найбільш високооплачуваний артист України – в чому його феномен

Олег Винник давно вийшов на міжнародний рівень, але офіційним закріпленням всесвітньої слави можна вважати випуск величезної статті Forbes Україна про це чарівному блондина - в ній Винника переважно хвалять, вивчаючи феномен його популярності.

Історія його успіху є дивною – співак кинув німецьку оперу, повернувся додому і звернувся до Володимира Бебешка з одним проханням: «Хочу бути відомим на Батьківщині». Бебешко допоміг написати пару пісень, але особливого успіху вони не мали. Тоді Олег взяв свою артистичну долю в свої руки – і зробив сам себе.

Його офіційним продюсером став друг Олександр Горбенко, він до того був бізнесменом, але все продав, а гроші вклав у розкрутку Винника, який на той час був зіркою в Європі, а вдома його ніхто не знав.

Олег Винник і Олександр Горбенко

Проходить кілька років – і він стає не тільки найуспішнішим виконавцем в Україні, а й підкорює серця жінок усього СНД.

Тільки за 2019 рік Олег Винник зібрав 50 стадіонів і повних залів – його концерти відвідало понад 200 тисяч глядачів, а шанувальники розкуповували квитки в перші хвилини після відкриття продажів. Квиток можна було купити за ціну в районі 30 доларів, так що на одних тільки концертах співак заробив десь 7 мільйонів доларів. Ще додайте сюди виступу на весіллях і корпоративах, роялті, права на пісні, релізи та багато іншого – на даний момент Винник офіційно вважається найдорожчим співаком України, залишивши далеко позаду колег по цеху.

Олег Винник

Карантин, звичайно, вніс свої корективи – концерти своєї звичайної прибутку не принесуть, але завжди можна знайти спосіб вийти з положення. Винник його знайшов, та ще й зробив зі свого експерименту найгучніше музична подія року. Це – інтернет-концерт з використанням віртуальної реальності, вхід-доступ на який можна було придбати в середньому за 15 доларів. Так виступ співака на НСК Олімпійському подивилися онлайн майже 80 тисяч глядачів, а квитки, знову таки, закінчилися за лічені хвилини.

Онлайн концерт Олега Винника в Олімпійському

Ціна його «обличчя» в рекламній кампанії – від 100 тисяч доларів, 1 година улюблених жіночих хітів на святі наживо – від 50 тисяч. А адже бажаючі знаходяться – кажуть, розклад у Олега настільки щільне, що донечки багатих і впливових перекладають весілля, аби співак особисто зміг приїхати і виконати «Молоду вовчицю» для мами і «Здрастуй, наречена» для нареченої.

Винник на весіллях

Решті ж доводиться спостерігати за його життям тільки через профілі в соціальних мережах, наприклад, стежити за його Інстаграмом. Там у Винника 2 з половиною мільйона передплатників, які раз у раз строчать захоплені коментарі під кожним постом і однієї і тієї ж думкою – «Олежка, ти супер!»

Олег Винник

Свою популярність співак не збирається випускати з рук, а тільки примножувати – про це свідчить група придворних соціологів, допомагають виконавцю знати найпотаємніші (музичні) бажання його аудиторії. Саме вони порадили Олегу податися на таке молодіжне і драйвовий подія, як Atlas Weekend 2018 року, де зазвичай виступають зарубіжні зірки, а вітчизняні – тільки на розігріві. Винник не злякався конкуренції і навіть поставив своєрідний рекорд уваги посеред українських виступаючих – до нього чисто з інтересу прийшло 150 тисяч чоловік, хоча зазвичай молодь таке не слухає. Як підсумок – нові фанатки студентської вікової категорії, а це значить, що до полку 40-річних передплатниць прибуло свіжої крові.

Виходить, зовсім скоро – і в країні не залишиться жінки, не викликає захоплення Вінником; по крайней мере, співак робить все на шляху до цього. Поки хіба що на дитячих ранках не виступає, але якщо раптом захоче вести дитячу передачу – «Ніно» буде звучати не тільки в усіх жіночих офісних колективах, а й на перервах в школі і ранках в дитсадках.

Популярне

Схожі статті

“Можна копита відкинути”: 35-річна Ксенія Мішина назвала причину, чому останнім часом так багато працює

Українська актриса Ксенія Мішина зізналась, що останнім часом дуже багато працює. Як виявилось, робить вона це не для себе та навіть не для власного сина Платона.

Наталія Могилевська – мати двох, дружина і справжня господиня: рецепт шарлотки від української співачки

Відома українська співачка Наталія Могилевська розповіла, як готує яблучну шарлотку для своїх рідних. Зірка зізналась, що має фірмовий рецепт, який подобається всім.

“Я не жила в цій квартирі 4 роки”: Оля Полякова показала ремонт у київській оселі, де впала стеля. ФОТО

Ремонт у київській квартирі Олі Полякової тривав довгих 4 роки. Та, певно, повернення доньки Аліси з Англії та необхідність школярці жити в столиці значно прискорили темпи робіт.