Все-таки розлучилися: Олександр Еллерт поїхав до Румунії з донькою і без Ксенії Мішиної

Про роман Ксенії Мішиної та Олександра Еллерта говорили як про світлу романтичну казку — здавалося б, у житті так не буває.

Ксенія та Олександр довели — романтика можлива. Майже рік ця пара вважалася однією з найкрасивіших. Вони вражали своєю закоханістю та вогнем в очах, однак раптом усе чомусь обірвалося. Без жодних пояснень

Якийсь час чутки ходили про те, що Сашко та Ксюша нібито “розіграли” своє розставання для того, щоб привернути до себе увагу преси та громадськості. Але зараз, коли партнери окремо почали літати відпочивати, інформація про розрив підтвердилася та справді засмутила величезну аудиторію шанувальників пари.

У подорож Європою переможець “Холостячки” вирушив у понеділок, 25 жовтня. Він не став летіти літаком, а поїхав за кермом власного авто. Компанію йому склала дочка Еля та подружня пара друзів – Євген та Тома із сином Мишком.

Олександр зі своїми друзями зупинився у столиці Румунії

Олександр Еллерт поїхав до Румунії з дочкою та друзями
Олександр Еллерт поїхав до Румунії з дочкою та друзями

На відео, яке він виклав в Інстаграм-профілі, Саша розповів, що їх не пускали до багатьох закладів Європи через те, що немає QR-кодів про вакцинацію, а негативні результати тестів не скрізь приймають.

Комік зазначив, що радий за те, що в Європі все ще довіряють українським сертифікатам, навіть незважаючи на те, що країною вже зафіксовано безліч випадків підробки документів.

Популярне

Схожі статті

Печиво “Пташине гніздо” на Великдень готую кожен рік: у захваті не лише діти, а й всі, хто спробував хоч раз

Печиво "Пташине гніздо" на Великдень — звучить захопливо! Ця святкова випічка є справжнім втіленням креативності та новаторства в кулінарному світі.

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.