Аліна Кабаєва – що відомо про її дітей, скільки їх і чому спортсменка не показується на людях: усі подробиці

За даними російських ЗМІ Аліна Кабаєва, відома ексгімнастка, ймовірно, подруга кремлівського лідера, знаходиться в так званій "золотій клітці".

Знаменитою вона стала у 12 років, коли багаторазово вигравала на чемпіонатах росії та Європи.
Завершивши спортивну кар’єру 2005 року, Кабаєва зайнялася політикою, стала депутатом російської держдуми.

З 2007 року Кабаєва Аліна працює депутатом російської Думи
З 2007 року Кабаєва Аліна працює депутатом російської Думи

У цей час вона познайомилася з керівником росії, отримавши з його рук орден.

Аліна Кабаєва (праворуч)

Незабаром колишня гімнастка народила сина, у ЗМІ публікуються порівняльні дитячі фото кремлівського лідера та сина Кабаєвої, в яких простежується сильна схожість.

Аліна Кабаєва (по центру фото)

Вже у 2008 році з’являються чутки про таємне вінчання Кабаєвої з президентом Росії. Відомо, що з дружиною Людмилою він не був повінчаний, розлучилися вони у 2013 році.

Надалі Аліна Кабаєва народила ще дітей, точної інформації, скільки ексспортсменки дітей, немає. За одними даними, четверо, за іншими п’ятеро. Коментуючи фотографії, на яких вона знята з дітьми, Кабаєва каже, що вони припадають їй племінниками. Водночас її сестра ніколи не засвітилася вагітною, а ось сама депутат держдуми регулярно пропадала з роботи, коли мають з’явитися на світ її звані племінники.
З того часу спортсменку практично не бачать на людях, відомі провидці впевнені, що Аліну Кабаєву примусово тримають у “золотій клітці”.

Аліна Кабаєва та Володимир Путін
Аліна Кабаєва (ліворуч)

Західні ЗМІ нещодавно опублікували сенсаційні статті, в яких інформують, що 39-річна Аліна Кабаєва знову вагітна. І ця новина дуже засмутила лідера росії, який перед святкуванням 9 травня виглядав стурбованим і пригніченим, переживаючи, що свято параду буде зіпсоване.

За чутками зі ЗМІ, 69-річний керівник кремля більше не хоче мати дітей, крім того, ходять чутки, що Аліна Кабаєва вагітна від іншого чоловіка.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.