Екс-чоловік Наді Дорофєєвої Дантес заявив, що не хоче собі в продюсери Потапа: “На цьому заробляти…”

Відомий український співак Володимир Дантес відмовився від роботи з Потапом як продюсером, не зважаючи що його екс-дружина Дорофєєва стала популярною саме під його керівництвом.

Вова Дантес – відомий український співак, телеведучий, радіоведучий і соліст групи “ДіО.Фільми”, яка розпалася в 2015 році. Вони в дуеті перемогли на “Фабриці зірок-2” і створили колектив, який продюсували Борис Бронштейн і Наталія Могилевська. Альбом “Мне уже 20” займав високі позиції в музичних чартах, але хлопці вирішили розвивалися окремо один від одного.

Після того як група завершила своє існування Дантес обрав кар’єру ведучого, однак до музики потім все ж повернувся і у 2019 році випустив першу за ці роки пісню “Теперь тебе 30”, якби продовжуючи історію, про яку співав раніше з Олійником.

Екс-чоловік Наді Дорофєєвої Дантес заявив, що не хоче собі в продюсери Потапа
Екс-чоловік Наді Дорофєєвої Дантес заявив, що не хоче собі в продюсери Потапа

Катерина Осадча в програмі “Світське життя” питала у Володимира, чому його розкруткою не зайнявся Потап, який продюсував групу “Время и Стекло”, а тепер продюсує Надю Дорофєєву як сольну співачку. Виявилося, що Дантес сам цього не хоче:

Я єврей, і коли я можу заробляти сам гроші, мені це більше подобається. Якщо можна у генія поп-музики Потапа брати якісь поради безкоштовно і на цьому заробляти… Дякую, Льоша, кланяюся в коліна

, – відмітив Дантес.

На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм музикант та гуморист Володимир Дантес прокоментував учорашні події
Екс-чоловік Наді Дорофєєвої Дантес заявив, що не хоче собі в продюсери Потапа

Нагадаємо, Мережа зараз активно обговорює розлучення Дантеса і Дорофєєвої, яких вважали найміцнішою парою в українському шоу-бізнесу. Це сталося сталося на початку війни та збіглося з розлученням пари рестораторів Кацуріних. Небагато часу пройшло, як виявилося, що подружжя буквально помінялися партнерами. Тепер Надя Дорофєєва зустрічається з Михайлом Кацуріним, а Вова Дантес з Дашею Кацуріною.

Ця історія зібрала багато реакцій публіки, але новостворені пари не хвилюються через хейт і щасливо будують нові відносини.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.