Тіна Кароль назвала свою вагу після різкого схуднення та розповіла секрет стрункості: “Дієти – це розвод”

Українська співачка Тіна Кароль вперше прокоментувала своє екстремальне схуднення та розповіла, в чому секрет такого швидкого зниження ваги. Артистка зізналася, що сиділа на дієтах все життя і лише зараз зрозуміла, як правильно худнути.

Відома українська співачка Тіна Кароль ніколи не приховувала, що схильна до набору зайвої ваги. Аби тримати себе у формі, артистка змушена регулярно займатися спортом та дуже суворо контролювати своє харчування. Раніше співачка зізнавалася, що обожнює солодке, але не дозволяє собі навіть маленького шматка торту у власний день народження.

Тіна Кароль показала наслідки свого швидкого схуднення
Тіна Кароль назвала свою вагу після різкого схуднення та розповіла секрет стрункості

Втім, за останній рік Тіна Кароль дуже схудла. Такою стрункою артистка не була ніколи. Прихильники навіть почали просити артистку припинити сидіти на дієті, адже вважають, що співачка аж занадто худа.

До цього часу Кароль не коментувала своє схуднення. Втім, 18 січня артистка у своєму Телеграм-каналі вперше заговорила про власну вагу та секрет стрункості. Так, Тіна зізналася, що схудла на 5,1 кілограмів і зараз важить 53, 3 кг. Артистка написала, що змінила підхід до здоров’я і саме тому вага втратилась.

Зрозуміла що вся проблема в інсуліні.  Він в не здоровому стані ,бо раціон з дитинства це вуглеводи та цукор.

, – написала Тіна Кароль.

Судячи зі слів співачки, вона прибрала зі свого харчування вуглеводи і це допомогло їй втратити вагу. Тіна зрозуміла, що звичне харчування більшості українців, а саме булочки, картопля, цукерти та інше, потрібно взагалі виключати з раціону. Також Тіна зізналася, що займається схудненням з 15 років. Співачка намагалася схуднути сама і зверталася до різних спеціалістів і лише зараз зрозуміла, що всі дієти – це просто “розвод”.

До цих слів Тіна Кароль додала 2 знімки, де вона позує у спідній білизні і запевнила, що на фото вона без фотошопу.

Тіна Кароль вперше назвала свою вагу після різкого схуднення та розповіла секрет стрункості
Тіна Кароль вперше назвала свою вагу після різкого схуднення та розповіла секрет стрункості

Також співачка підкреслила, що не існує ідеальної ваги. Головне, щоб вам подобалось власне тіло і щоб воно було здорове.

Популярне

Схожі статті

З простого хека за 15 хвилин готую смачну страву як у ресторані: навіть сковороду мити не треба. Це вау

З будь-якої простої і недорогої риби можна приготувати якісну страву ресторанного рівня, яка здивує всіх вишуканим смаком. Спробуйте приготувати хек з томатами на сковороді.

Гості не повірили, що ця випічка без яєць, дріжджів і молока: рецепт пирога з капустою та грибами на окропі

Цей неймовірно смачний пиріг сподобається навіть найвибагливішим гурманам, а готувати його — простіше простого. Тому сміливо записуйте рецепт!

Заради кар’єри в кіно Мер’єм Узерлі перекроїла себе повністю: Хюррем Султан тепер просто не впізнати

Відома турецька актриса Мер'єм Узерлі змінила свою зовнішність – і заради кар'єри в кіно, і заради власного задоволення. Показуємо, як виглядала зірка раніше та який вигляд вона має зараз.