Без виснажливих дієт: як вдалося схуднути Єфросиніній, Кароль, Джамалі та іншим – секрети українських зірок

Кожна жінка хоч раз у житті думала про те, що пора змінювати свою фізичну форму. Втім, виснажливі дієти і навіть спорт не завжди допомагають отримати тіло мрії. А як худнуть українські зірки?

Схуднення – зазвичай болюча тема для жінок. Зайві кілограми набираються дуже швидко, а ось скинути їх не легко. З зайвою вагою борються й знаменитості.

Маша Єфросиніна

Маша Ефросинина похудела на 22 килограмма
Маша Єфросиніна схудла на 22 кілограми

Коли Маша Єфросиніна почала працювати на телебаченні, вона була ще тією пампушкою. Тоді вона важила 86 кілограмів і їй зовсім не подобалося те, як вона виглядає. Спочатку Єфросиніна намагалася схуднути за допомогою різних дієт. Втім, голодування не дало нічого хорошого. Тоді телеведуча вирішила звернутися до фахівців і пройшла повне медичне обстеження. На основі цих результатів дієтолог склала раціон для Маші, який допоміг їй худнути. Також Єфросиніна почала активно займатися спортом і зараз вона володіє ідеальною фігурою.

Ксенія Мішина

Ксенія Мішина схудла на 19 кілограмів
Ксенія Мішина схудла на 30 кілограмів

Відома українська акторка Ксенія Мішина набрала зайвих 30 кілограмів після народження сина. Повернутися в форму їй вдалося за рік, але це вартувало багато зусиль. Так, Ксенія ретельно контролювала своє харчування і щодня цілу годину бігала.

Джамала

Джамала схудла на 12 кілограмів
Джамала схудла на 12 кілограмів

Співачка Джамала теж набрала зайві кілограми після народження меншого сина. Рецепт її схуднення простий і банальний – спорт і правильне харчування.

Наталія Могилевська

Наталія Могилевська схудла на 25 кілограмів
Наталія Могилевська схудла на 25 кілограмів

Наталія Могилевська стрімко набрала вагу у 2014 році. Тоді вона відмовилася від паління і алкоголю і її вага почала стрімко зростати. Співачка знайшла для себе свій секрет схуднення і втратила аж 25 кілограмів за недовгий проміжок часу. Так, співачка почала харчуватися 4-5 разів на день маленькими порціями. В першій половині дня вона їла вуглеводи (каші, фрукти), а в другій половині дня – білок (м’ясо, риба) та овочі.

Тіна Кароль

Тіна Кароль схудла на 5 кілограмів
Тіна Кароль схудла на 5 кілограмів

Тіна Кароль все своє свідоме життя сидить на дієтах і намагається схуднути. Втім, лише за останній рік їй вдалося скинути зайві 5 кілограмів і отримати найкращу фізичну форму за все її життя. Так, Тіна зізналася, що знайшла свій секрет схуднення: вона почала їсти продукти, які мають лише низький глікемічний індекс.

Схожі статті

Рецепт випросила у кухаря в грецькому ресторані. Виходить дуже незвично і смачно: голубці у новому втіленні

Голубці знайомі та звичні всім нам. Здається, ця абсолютно звичайна страва вже нічим не може здивувати. Сьогодні ми підготували рецепт, який покаже голубці з нового, незвичного та пікантного боку.

Сир, який я покладу у великодній кошик: готую сама і дуже просто. Смачнішого для мене взагалі не існує

Сир люблять усі, але найчастіше ми його купуємо, побоюючись готувати самостійно. Виявляється, приготувати його в домашніх умовах досить просто та недовго. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Картопляне пюре смачніше, ніж у ресторані: все завдяки лише одному секретному інгредієнту. Моя імпровізація

Картопляне пюре - найпростіша класична страва. Усі ми добре її знаємо, жодне застілля без неї не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому, завдяки одному інгредієнту.