Настя Каменських після втрати голосу заспівала на корпоративі: за гонорар виступити не відмовилась

Відома українська співачка Настя Каменських в кінці березня 2023 року повідомила про серйозні проблеми зі своїми голосовими зв'язками, але в Мережі з'явились кадри, як вона співає після цього на корпоративі.

Нещодавно українська блогерка Богдана Гончарук святкувала свій день народження і запросила виступити у себе на святі співачку Настю Каменських за гонорар. Артистка погодилась на цю пропозицію, а в Мережу іменинниця виклала відео, на якому разом із зіркою співає її пісню “Обіцяю”. Після цього на дружину Потапа, якого звинуватили у подружній зраді, полилась купа хейту. Начебто, як так – у Насті пропав голос, вона відмінила концерти, а тут виступила на корпоративі.

Настя Каменських після втрати голосу заспівала на корпоративі
Настя Каменських після втрати голосу заспівала на корпоративі

Український ведучий Слава Дьомін в своєму шоу спробував розібратись в цій ситуації:

Блогерка опублікувала відео 28 березня і Настя розповіла про проблеми із голосом 28 березня, але наскільки я знаю, то у блогерки Гончарук день народження був не 28 березня, а раніше, і те що вона опублікувала з NK саме 28 числа ще нічого не означає, тому відміняємо зраду, бажаємо Насті Каменських швидше привести до ладу свій голос

Співачка двічі на день ходить на процедури до відомого лікаря лора, яка витягла не одного виконавця із такої ж ситуації. Дьомін сказав, що навіть він колись звертався до цього ж спеціаліста і відмітив, що це не найприємніші процедури і спогади, тому побажав Насті скорішого виздоровлення.

Настя Каменських після втрати голосу заспівала на корпоративі
Настя Каменських після втрати голосу заспівала на корпоративі

Нагадаємо, нещодавно Настя Каменських була змушена перенести свій великий тур по містам України через серйозну хворобу. Вона завжди співає на своїх концертах наживу, тому зараз просто не може виступати, бо втратила голос через новоутворення в голосових зв’язках. Зірка почала курс лікування одразу та пообіцяла, що ще обов’язково заспіває для своїх фанатів.

Згідно висновків лікарів, після термінового лікування, дотримання усіх рекомендацій та рекомендованого режиму — мій голос і робота зв’язок прийдуть в норму вже за декілька тижнів

, – розповідала Каменських.

Схожі статті

Дізналася рецепт від бабусі. Тепер завжди готую тільки так: рецепт мініатюрних пиріжків із сосисками

Коли залишається небагато тіста, а ще хочеться пиріжків і з цибулею, і з картоплею, та й із сосисками теж, згадайте цей рецепт. Мініатюрні пиріжки одразу з усім сподобаються вам із першої спроби.

Не стала додавати в тісто яйця, а поклала мед: смачніше булочок ще не виходило. Думаю паски з такого зробити

Ніхто не може встояти перед випічкою. А цей рецепт можна готувати і під час посту, оскільки в ньому немає яєць і вершкового масла. Сьогодні ми підготували рецепт ніжних і пишних медових булочок.

Хоч кожен день готуй: поживна, соковита і смачна шаурма з особливим соусом. Рецепт, який став фаворитом

Домашня шаурма готується просто, а виходить дуже ситною та поживною, тому сьогодні ми підготували для вас саме такий рецепт. Обов'язкового спробуйте!