facebook

Клопотенко в розмові із Сумською зачепив її старшу доньку Паперну, яка живе в москві: що відповіла акторка

Відома українська актриса Ольга Сумська стала гостею нового шоу Євгена Клопотенка "Пекельні борошна". Кухар підняв тему її важкої сімейної ситуації з Тонею Паперною, яка давно живе в москві.

Старша дочка Ольги Сумської Антоніна Паперна давно живе і працює в росії. Вона вийшла заміж за російського актора Володимира Яглича. Раніше до цього не була прикута увага публіки, тому що багато російських артистів знімалися в українських проєктах і це було в порядку речей, але після повномасштабного вторгнення на Ольгу Сумську посипалось багато звинувачень за мовчазну позицію Тоні. Останнім часом Антоніна навіть почала виходити в світ з чоловіком, відвідуючи червоні доріжки.

Після 24 лютого 2022 року Паперна закрила свою сторінку в Інстаграм-блозі і тримає мовчання. Зіркова матір актриси в інтерв’ю виправдовувала доньку тим, що вона мама двох маленьких дітей і робить все заради їх безпеки. Однак Сумська відмітила, що це для неї особисто важка історія, тому що вона не може бачитися з онуками, але вірить, що колись вони зможуть зібратися сім’єю і обійнятися.

Тоня Паперна з матір'ю Ольгою Сумською настільки схожі, що аж пробирає до мурашок
Клопотенко в розмові із Сумською зачепив її старшу доньку Паперну, яка живе в москві

Нещодавно Ольга Сумська завітала на кухню до переможця “МастерШеф” Євгена Клопотенка, з яким готували десерт макаруни та традиційну українську страву верещаку з куркою та соусом з бжділ. Під час готування зірки спілкувались. Клопотенко вирішив поговорити про доньку актриси Тоню, щоб на її прикладі показати людям, що не буває безвихідних ситуацій:

У тебе донька зараз не в Україні. Знаю, що дуже важко, бо в багатьох людей така ситуація також склалася і вони часто бояться про це говорити

, – сказав Євген.

Євген Клопотенко прогулявся в кроксах і спідниці
Клопотенко в розмові із Сумською зачепив її старшу доньку Паперну, яка живе в москві

Ольга зізналась, що їй важко про це говорити, війна їх роз’єднала:

Я отримую величезну кількість хейту із цього приводу. Але повірте, я отримую і слова підтримки від людей і матерів, які в такій самій ситуації як і я

, – поділилася артистка.

Популярне

Схожі статті

Святослав Вакарчук у порваному светрі подякував за 5 концертів, 2 з яких було зірвано: ось таке неподобство

Гурт "Океан Ельзи" відіграв 5 концертів поспіль у Палаці Спорту з нагоди 30-річчя. Щоразу зал забитий ущерть. Святослав Вакарчук подякував усім присутнім на дійстві, попри непорозуміння, що виникли.

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?

Одні просять, щоб було що випити, інші – коней: що є у райдері Полякової, Каменських та інших артистів

Кожен артист висуває певні вимоги до організаторів концерту, куди їх запрошують. Ці вимоги називаються райдер. Окрім звичайних речей деякі артисти замовляють щось дійсно неординарне.

Дружина Романа Сасанчина, який переміг у “Голосі країни 10”, виплеснула свої емоції: “Дикий істеричний плач”

За родинним життям Романа Сасанчина стежить чимало людей після того, як молодик здобув перемогу в "Голосі країни". Дружина Іванна теж частенько виходить на зв'язок, розповідаючи про власні проблеми.

“Квартет вкупі”: Юрій Горбунов і Катерина Осадча замилували мережу цим фото. Дітки схожі, як 2 краплі води

Знаменитий український телеведучий Юрій Горбунов замилував мережу світлиною з родиною у повному складі. Ведучий не часто ділиться особистим життям, тому фото викликало безліч відгуків у мережі.

Зірка “Дизель Шоу” Яна Глущенко згадала жінку, за якою плакала вся країна: Марини Поплавської немає 6 років

20 жовтня 2018 року назавжди стало для акторів "Дизель Шоу" чорним днем. Адже саме тоді водій автобуса, в якому поверталися з гастролей, не впорався з керуванням. Підсумок став трагічним.