Клопотенко в розмові із Сумською зачепив її старшу доньку Паперну, яка живе в москві: що відповіла акторка

Відома українська актриса Ольга Сумська стала гостею нового шоу Євгена Клопотенка "Пекельні борошна". Кухар підняв тему її важкої сімейної ситуації з Тонею Паперною, яка давно живе в москві.

Старша дочка Ольги Сумської Антоніна Паперна давно живе і працює в росії. Вона вийшла заміж за російського актора Володимира Яглича. Раніше до цього не була прикута увага публіки, тому що багато російських артистів знімалися в українських проєктах і це було в порядку речей, але після повномасштабного вторгнення на Ольгу Сумську посипалось багато звинувачень за мовчазну позицію Тоні. Останнім часом Антоніна навіть почала виходити в світ з чоловіком, відвідуючи червоні доріжки.

Після 24 лютого 2022 року Паперна закрила свою сторінку в Інстаграм-блозі і тримає мовчання. Зіркова матір актриси в інтерв’ю виправдовувала доньку тим, що вона мама двох маленьких дітей і робить все заради їх безпеки. Однак Сумська відмітила, що це для неї особисто важка історія, тому що вона не може бачитися з онуками, але вірить, що колись вони зможуть зібратися сім’єю і обійнятися.

Тоня Паперна з матір'ю Ольгою Сумською настільки схожі, що аж пробирає до мурашок
Клопотенко в розмові із Сумською зачепив її старшу доньку Паперну, яка живе в москві

Нещодавно Ольга Сумська завітала на кухню до переможця “МастерШеф” Євгена Клопотенка, з яким готували десерт макаруни та традиційну українську страву верещаку з куркою та соусом з бжділ. Під час готування зірки спілкувались. Клопотенко вирішив поговорити про доньку актриси Тоню, щоб на її прикладі показати людям, що не буває безвихідних ситуацій:

У тебе донька зараз не в Україні. Знаю, що дуже важко, бо в багатьох людей така ситуація також склалася і вони часто бояться про це говорити

, – сказав Євген.

Євген Клопотенко прогулявся в кроксах і спідниці
Клопотенко в розмові із Сумською зачепив її старшу доньку Паперну, яка живе в москві

Ольга зізналась, що їй важко про це говорити, війна їх роз’єднала:

Я отримую величезну кількість хейту із цього приводу. Але повірте, я отримую і слова підтримки від людей і матерів, які в такій самій ситуації як і я

, – поділилася артистка.

Схожі статті

Борошно, какао і вода. “Божевільний” шоколадний пиріг за копійки без яєць і молока – дуже пухкий і вологий

Цей шоколадний пиріг виходить настільки смачним, що важко повірити, що він пісний і не має у своєму складі ні яєць, ні масла, ні молока. Пиріг виходить пухким, ніжним і не сухим.

Завжди готую цю запіканку, коли купляю броколі: беру помідори та ще декілька інгредієнтів. Виходить смакота

Броколі часто викликають непорозуміння стосовно того, як їх приготувати смачно. Але ця ароматна запіканка з броколі, помідорами та сиром точно справить на вас приємне та смачне враження.

Ресторанний салат “Цезар” тепер готую вдома: випросила в офіціанта рецепт заправки і тепер дивую чоловіка

Приготувати ресторанний салат "Цезар", який всі ми так любимо, можна вдома зі звичайних продуктів. Варто лише обрати свій ідеальний рецепт, який буде смакувати найбільше.