Стало відомо, як Аллі Пугачовій вдалося схуднути на 20 кілограмів: секрет у харчуванні

Легендарна співачка Алла Борисівна Пугачова завжди мала зайву вагу. Лише після одруження з Галкіним, у зрілому віці артистка вирішила худнути.

Алла Борисівна нікола не могла похвластися осиною талією і підтягнутою фігурою. Співачка завжди мала пишні форми, які прикривала балахонами. Втім, декілька років назад Примадонна феноменально схудла. Співачка скинула понад 20 кілограмів.

В Мережі ходило багато чуток і версій щодо схуднення Пугачової. Так званні експерти запевняли, що Алла Борисівна зробила операцію по зменшенню шлунку, втім сама артистка це заперечує. Співачка запевняє, що почала худнути після того, як їй діагностували цукровий діабет. За станом здоров’я артистці довелося виключити ряд продуктів зі свого раціону.

Чим харчується Алла Пугачова

Алла Пугачова схудла на 20 кілограмів
Алла Пугачова схудла на 20 кілограмів

Легендарна співачка не їсть на сніданок чорну ікру, а на обід лобстери. Її раціон максимально простий і складається з базових продуктів, які є у кожного. Так, основу раціону Примадонни складають свіжі овочі та фрукти. Співачка надає перевагу фермерським овочам, не магазинним. Алла Борисівна відмовилась від всього жирного і смаженого. Обмежила вона і споживання солі та цукру. Зазвичай артистка їсть легкі овочеві супи, салати, п’є фруктові соки та багато води.

Артистка не займається спортом, але старається багато гуляти на свіжому повітрі. Саме ці прості правила харчування допомогли Аллі Борисівні схуднути на 20 кілограмів і підтримувати вагу.

Стало відомо, як Аллі Пугачовій вдалося схуднути на 20 кілограмів

Прихильники вважають, що зараз співачка виглядає краще, ніж 20 років назад. Це дійсно так, адже Пугачова не лише схудла, а повністю оновила свій гардероб. Тепер замість балахонів Алла Борисівна надає перевагу коротки спідницям, блузкам з вирізами та іншим молодіжнним речам.

Ні для кого не секрет, що Примадонна активно користується послугами пластичних хірургів. Співачка неодноразово робила підтяжку обличчя та інші процедури для омолодження. Дехто вважає, що Алла Борисівна аж занадто захопилася пластикою. Втім, співачка досягнула того, чого прагнула: у свої 73 роки Пугачова виглядає набагато молодше свого віку.

Популярне

Схожі статті

Домашні випрошують щодня, діти навіть у школу тягають: рецепт шоколадних млинців. Можна навіть із малюнком

Млинці - проста і смачна, але все ж звична всім страва. Що вийде, якщо додати в них креативу? Сьогодні ми підготували незвичайний рецепт шоколадних млинців, які сподобаються як дорослим, так і дітям.

Забула про деруни: ці оладки з цвітної капусти готую всі 7 днів на тиждень. Сусідка благає дати рецепт

Неймовірно ніжні оладки з капусти сподобаються абсолютно всім. Смакувати їх можна гарячими, але й холодними також добре, особливо зі сметаною.

Могла б стати Міс Всесвіт! Ангельська зовнішність єдиної онучки Софії Ротару вразила користувачів Мережі

Відома українська співачка Софія Ротару має одного сина, який подарував їй двох онуків. Молодша донька Руслана Євдокименка могла б стати справжньою Міс Всесвіт!