Екс-дружина Остапчука Христина Горняк не може знайти собі місця за кордоном: “Найкраще жилося вдома”

Колишня дружина Володимира Остапчука Христина Горняк зараз живе на дві країни - Австрію і Україну, а також багато подорожує по Європі. Жінка розповіла, де б хотіла жити.

Після розлучення з телеведучим Володимиром Остапчуком Христина Горняк частково переїхала з Києва у Відень. Нещодавно вона також відвідала Іспанію і отримала багато запитань від підписників, чи хотіла б там жити:

От ви питаєте, чи хотіла б я тут жити, в Іспанії, от що я вам скажу. Найкраще мені жилося вдома. Бо рідні стіни, рідні люди, рідна їжа, я – з професією, і тому подібне, але… Зараз життя так склалось, що вдома мені морально не так спокійно, як на дві країни. Я можу або прийняти і обирати, що для себе краще, або не прийняти. Самі розумієте, що я оберу, а ще… Я завжди хотіла багато подорожувати, от час зараз такий в мене

На даному етапі життя Христина не хотіла б постійно жити в Іспанії, тому що там дуже розслабляюча атмосфера:

Якщо казати за Іспанію, то для життя – це не моя країна поки що, так тільки для відпочинку. У Відні мені добре, хоча життя біля моря я б обрала, точно на пів року у році. Погода і клімат важливо, сонечко одразу робить настрій, але так само і розслабляє. Як у відпустці постійне відчуття! Але поки так, далі подивимось

Екс-дружина Остапчука Христина Горняк не може знайти собі місця за кордоном
Екс-дружина Остапчука Христина Горняк не може знайти собі місця за кордоном

Колишня Остапчука вирішила, що зараз саме той час, коли треба обирати все найкраще для себе:

Хочеться зараз обирати для себе, де краще! І не боятись змінювати, якщо не подобається. Бо коли?! Коли, якщо не зараз? Я бачу, як люди в Європі подорожують з маленькими дітками, от тільки що я сиділа в ресторані, була пара з маленькою дитиною. Їй десь всього 2 місяці, знаєте, абсолютно спокійні щасливі батьки, пили вино, тато ходив міняти підгузки, мама насолоджувалась краєвидом, потім навпаки. Блін, це ж так круто, і це каже про те, що вони обирають себе, обирають життя, а не піддаються стереотипам, що тіпа “та не можна” або “я так не зможу”. Коротше кажучи, я зараз дуже багато думаю про все, і багато проговорюю, як я мрію і як я бачу своє життя!

Екс-дружина Остапчука Христина Горняк не може знайти собі місця за кордоном
Екс-дружина Остапчука Христина Горняк не може знайти собі місця за кордоном

Також у Христини спитали, які б міста в Греції вона порадила для відпочинку. Екс-дружина Остапчука добре знається на курортах:

Я завжди їздила на мій самий улюблений острів – Міконос!! Але це точно відпочинок без дітей, і такий більш для тих, хто любить гуляти і пити вино з самого ранку. Там дуууже гарно і дуже смачно! Також я була ще в Афінах, і здається все. Дуже хочу поїздити по Греції ще, і от думаю, можливо взяти собі і полетіти на декілька днів на острів Корфу. Він, дивилась, що дуже гарний… Але поки я не отримаю від лікаря точних вказівок, я нічого не планую. Але Греція – one love!

Екс-дружина Остапчука Христина Горняк не може знайти собі місця за кордоном
Екс-дружина Остапчука Христина Горняк не може знайти собі місця за кордоном

Нагадаємо, нещодавно Христина Горняк дізналася, що їй треба видаляти нирку. Жінка важко це сприйняла, але не опустила руки і своїм прикладом хоче допомогти іншим людям, хто зіштовхнувся з такою самою проблемою.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.