Кардинальні зміни іміджу українських зірок – Гросу, Полякова, Аніта Луценко. Як виглядали і виглядають після

Зірки завжди намагалися здивувати свою публіку ефектним образом, епатажним стилем та іншими цікавими змінами в зовнішності. Ніхто не хоче бути "сірою мишкою", а для артиста принципово важливо змінюватися, щоб нагадувати про себе якомога частіше.

Пропонуємо вам переглянути кардинальні зміни образу українських зірок, які найбільше запам’яталися публіці та подискутувати чи пішли зміни на користь.

Аліна Гросу

Зірка не боїться часто змінювати стиль. Вона була і шатенкою, і брюнеткою, і блондинкою, в одному кліпі навіть з рожевим волоссям, з’являлась і в афрокосичках, волосся було різноманітної довжини і форми. Проте найбільше запам’яталася співачка з довгою кучерявою “копною” волосся. Аліна зізналася, що зробила афронарощування, проте дехто підозрював її у носінні парика. На наш погляд, зараз Аліна виглядає набагато гармонійніше та природніше, ніж з “лев’ячою гривою”, хоча образ вийшов доволі ефектним.

Аліна Гросу з різними зачісками
Аліна Гросу з різними зачісками

Оля Полякова

“Королева ночі” Оля Полякова теж уміє вражати публіку, зокрема своїми сценічними нарядами. Поставала вона перед шанувальниками і з рожевим, і з зеленим, і з фіолетовим волоссям (щоправда, несправжнім). Та під час зйомок кліпу “Доросла дівчинка” артистка показалася усім у зухвалому образі бешкетниці, в яскравому образі та насиченим макіяжем, а головне без шикарного білявого волосся, а з короткою стрижкою. Фанати були спантеличені, та невдовзі після виходу нової пісні, задля якої власне і було це перевтілення, знову побачили її у звичному образі. Маємо сказати, що всі образи Олі дуже круті, проте довгий блонд все-таки личить їй найбільше.

Оля Полякова з довгим та коротким волоссям
Оля Полякова з довгим та коротким волоссям

Аніта Луценко

Відкрийте фотографії Аніти в пошуковій системі і ви не знайдете світлин з однаковою зачіскою. Аніта дуже любить експериментувати із зовнішністю. Та набільший контраст відбувся коли Аніта змінила своє біляве каре на чорну зачіску “під хлопчика”. Цей образ став більш суворий і “додав” Аніті декілька років. На нашу думку, білявкою Аніта виглядає набагато ніжніше та жіночніше.

Аніта Луценко і її зачіски
Аніта Луценко і її зачіски

Як бачимо – усі образи зірок досить сміливі та екстравагантні. Тож не біймося і ми експериментувати!

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.