Після Тіни Кароль і Олі Полякової: Макс Барських розповів про долю своїх російськомовних пісень

Український співак Макс Барських після 24 лютого вирішив повністю переформатувати свою музичну кар'єру. Він перестав виступати в росії та заборонив використовувати свою музику на її території. Співак давно не виконує російськомовні пісні на Батьківщині, замінивши їх україно та англомовними.

Проте у зірки залишилася велика частина російських пісень, які дуже полюбилися українському глядачеві. Деякі з них співаку вдалось перекласти (як от пісня “Тумани”). Але більшість так і залишилися російськими.

Недавно Барських розпочав Європейське турне “Bestseller”, де влаштовує благодійні концерти на підтримку української армії. Проте багатьох обурило, що більшість пісень артист виконував саме російською мовою.

На своїй сторінці в Інстаграм Макс звернувся до підписників з цим питанням. Він зізнався, що все частіше відчуває дискомфорт під час виконання російськомовних хітів, і хотів би повністю відмовитися від російської мови. Також артист поділився, що йому буває складно перекладати свої російськомовні хіти на українську, хоча пісня “Тумани” вийшла досить вдалою. Тому Макс запропонував фанатам допомогти з перекладом його інших хітів. Він виставив на сторінці назви 8-ми пісень і звернувся до всіх з проханням запропонувати свої ідеї стосовно їх перекладу.

Макс Барських запропонував прихильникам перекласти свої російськомовні хіти
Макс Барських запропонував прихильникам перекласти свої російськомовні хіти

Більшість підписників зустріли з радістю таку ініціативу і висловили думку, що ці українською пісні зазвучать набагато яскравіше та стануть кращими за оригінали. Дехто вже почав надсилати артистові свої варіанти перекладу. А були і люди, які пропонували залишити російськомовні пісні як є, а просто з часом створити повністю новий україномовний репертуар.

Що ж, вибір залишається за Максом. В любому випадку, побажаємо артистові успіхів!

Популярне

Схожі статті

Час невблаганний й нищівний: як зараз виглядають колишні еталони чоловічої краси Делон, Круз, Пітт та інші

У світі кіно та моди завжди було чимало чоловіків, які ставали еталонами краси. Серед них такі як Ален Делон, Том Круз, Бред Пітт, Леонардо Ді Капріо.

Ніхто не вірить, що я їх сама роблю! Виходять краще ніж в кондитерських: легкі тістечка у кокосовій стружці

Забудьте про необхідність виходити з дому, щоб насолодитися смаком вишуканих кондитерських виробів. З цим рецептом тістечка у кокосовій стружці стануть найулюбленішим домашнім десертом вашої сім'ї!

Наступають на п’яти Кароль і скоро її перевершать: Клавдія Петрівна, Трінчер та інші перспективні артистки

Кожне покоління має своїх кумирів й нові часи народжують нових зірок. Так останнім часом все частіше звучать такі імена як Клавдія Петрівна та Анна Трінчер, поступово відтісняючи навіть Тіну Кароль.