Дружина Павліка Репяхова з розмахом відсвяткувала 29-річчя у Карпатах: дорогі закуски, квіти і багато гостей

13 червня відома блогерка і дружина Віктора Павліка Катя Репяхова відсвяткувала свій 29-й день народження. Дівчина поділилася кадрами зі святкування у своєму Інстаграм-блозі.

Катя Репяхова – блогерка, яка стала відомою через стосунки з відомим українським артистом Віктором Павліком. Дівчина молодша за свого обранця аж на 29 років. Колись саме заради неї Павлік покинува свою третю дружину Лору Созаєву. Офіційно закохані одружилися у 2020 році, вже через рік у них народився первісток Михайлик.

Дружина Віктора Павліка розповіла про затримку мовлення у маленького сина
Віктор Павлік і його четверта дружина Катя Репяхова

Публіка по-різному відноситься до цього зіркового подружжя. Репяхова регулярно зустрічається з хейтом у свій бік через заміжжя з 57-річним Павліком. Не зважаючи на це, Катя досить відкрито веде свій блог в Інстаграм, де ділиться подробицями з особистого життя.

Так, 13 червня Катя Репяхова відсвяткувала свій день народження, а кадрами зі свята вона поділилася зі своїми прихильниками. Дружина Павліка на своє 29-річчя влаштувала свято у Карпатах, куди покликала найближчих родичів і друзів. Свято проходило на красивій віллі. На знімках можна розгледіти незвичайні закуски на столі, а також багато квітів.

 Дружина Павліка Репяхова з розмахом відсвяткувала 29-річчя у Карпатах
Дружина Павліка Репяхова з розмахом відсвяткувала 29-річчя у Карпатах

Сама Катя у свій день народження обрала дуже красивий образ. Дівчина одягнула легкий і ніжний костюм, який нагадує сукню-ночнушку на тонких бретельках. Свій образ блогерка доповнила білими босоніжками і зібраною зачіскою з випущеними спереду локонами.

Дружина Павліка Репяхова з розмахом відсвяткувала 29-річчя у Карпатах
Дружина Павліка Репяхова з розмахом відсвяткувала 29-річчя у Карпатах

Сьогодні зустріла свої 29 років. Дякую моїм рідним за те, що були поряд в цей день!

, – написала дружина Павліка у своєму блозі.

Нагадаємо, Катя Репяхова нещодавно пережила свою першу пластичну операцію. Дівчина зробила те, про що мріяла з самої юності – змінила форму та кінчик носа. Саме за цей кінчик носа її весь час хейтили і насміхались в Мережі.

Пластична операція пройшла вдало і зараз дружина Павліка має акуратний ніс, який виглядає досить природньо.

Катя не приховує, на цьому пластичні операції в її житті не закінчились. Дівчина планує також зробити мамопластику і виправити асиметрію молочних залоз.

Популярне

Схожі статті

Час невблаганний й нищівний: як зараз виглядають колишні еталони чоловічої краси Делон, Круз, Пітт та інші

У світі кіно та моди завжди було чимало чоловіків, які ставали еталонами краси. Серед них такі як Ален Делон, Том Круз, Бред Пітт, Леонардо Ді Капріо.

Ніхто не вірить, що я їх сама роблю! Виходять краще ніж в кондитерських: легкі тістечка у кокосовій стружці

Забудьте про необхідність виходити з дому, щоб насолодитися смаком вишуканих кондитерських виробів. З цим рецептом тістечка у кокосовій стружці стануть найулюбленішим домашнім десертом вашої сім'ї!

Наступають на п’яти Кароль і скоро її перевершать: Клавдія Петрівна, Трінчер та інші перспективні артистки

Кожне покоління має своїх кумирів й нові часи народжують нових зірок. Так останнім часом все частіше звучать такі імена як Клавдія Петрівна та Анна Трінчер, поступово відтісняючи навіть Тіну Кароль.