Слава Камінська оскандалилася з російською мовою і знайшла для себе виправдання: “Подумала залишком мозку…”

Слава Камінська з перших днів бомбардування Києва й інших міст поводилася трішки дивно. Спочатку засуджувала колег, які пишуть пісні про війну. Мовляв, не потрібно цього робити. Потім заявила, що не треба їхати на передову і виступати перед захисниками, бо це їх розхолоджує.

Слава Камінська з перших днів бомбардування Києва й інших міст поводилася трішки дивно. Спочатку засуджувала колег, які пишуть пісні про війну. Мовляв, не потрібно цього робити. Потім заявила, що не треба їхати на передову і виступати перед захисниками, бо це їх розхолоджує.

На 15-ий місяць війни колишня “неангелка” абсолютно не змінила власних поглядів й взялася обговорювати мовне питання. Українська співачка опублікувала в своєму Інстаграм-акаунті вибірку з 10-ої статті Конституції України. У скріншоті йдеться, що в Україні державною є українська мова, але можна використовувати російську й решту мов нацменшин. А ще звернулася до підписників:

“Поясніть мені, законослухняні громадяни. Лижі не їдуть?”

Подібний показовий флешмоб неабияк розлютив українців, яким не “какая разніца”. Більшість стали дорікати зірці, нагадавши, що у країні триває війна. А окупанти, які вбивають мирних українців просто в їхніх ліжках, якраз розмовляють російською мовою. Накази на бомбардування українських міст також віддаються російською. Камінська не змовчала, влаштувавши в коментах суперечку:

“Це мова, якої мене вчили в садочку, в школі. Якщо якісь дегенерати розмовляють мовою, якою розмовляю і я, то це їхні проблеми! Але в жодному разі не мої. Це також наша мова, чому я маю віддавати її якимсь покидькам із Росії? Це моя мова від дитинства”.

Знайшлися сміливці, які написали Славі в особисті коментарі й попросили не розганяти мовне питання. У відповідь українка заявила, що продовжуватиме послуговуватися російською і надалі, а до України повертатися більше не збирається. Окрім цього, співачка, що нині перебуває в Нідерландах, нагадала адміністраторам сайтів, які оприлюднили її особисте листування, що це є порушенням законодавства.

Популярне

Схожі статті

Час невблаганний й нищівний: як зараз виглядають колишні еталони чоловічої краси Делон, Круз, Пітт та інші

У світі кіно та моди завжди було чимало чоловіків, які ставали еталонами краси. Серед них такі як Ален Делон, Том Круз, Бред Пітт, Леонардо Ді Капріо.

Ніхто не вірить, що я їх сама роблю! Виходять краще ніж в кондитерських: легкі тістечка у кокосовій стружці

Забудьте про необхідність виходити з дому, щоб насолодитися смаком вишуканих кондитерських виробів. З цим рецептом тістечка у кокосовій стружці стануть найулюбленішим домашнім десертом вашої сім'ї!

Наступають на п’яти Кароль і скоро її перевершать: Клавдія Петрівна, Трінчер та інші перспективні артистки

Кожне покоління має своїх кумирів й нові часи народжують нових зірок. Так останнім часом все частіше звучать такі імена як Клавдія Петрівна та Анна Трінчер, поступово відтісняючи навіть Тіну Кароль.