Олег Винник після півтора року мовчання дав інтерв’ю і розсекретив свою реальну дружину: “Ви її знаєте”

Відомий український музикант після початку повномасштабної війни зник з інформаційного простору. Вперше за майже півтора року знаменитість дав інтерв'ю

Олег Винник після початку повномасштабної війни буквально зник з інформаційного простору. До цього активний і популярний артист раптово припинив комунікувати зі своїми шанувальниками та з’являтись на публіці дуже часто. Така позиція знаменитості викликала бурхливу реакцію публіки – шанувальники зірки та пересічні користувачі мережі висловлювали своє нерозуміння поведінки артиста.

Втім, Винник продовжував зберігати мовчання – лише його адвокатка в один момент не витримала та розставила всі крапки над “і”. Вона зазначила, що український артист нині перебуває на лікуванні за кордоном, втім поки що розкрити всіх подробиці не може. Адвокатка запевнила, що Олег Винник активно допомагає Україні та не залишається осторонь війни в рідній країні.

Понад рік відомий український музикант не виходив на зв’язок зі своїми шанувальниками, але тепер вирішив, що настав час розповісти все, що так цікавило його фанатів. Нещодавно на каналі “Крупним планом” з’явився анонс до майбутнього інтерв’ю з артистом. Хоча й відео неповне, в ньому можна почути декілька відповідей на найцікавіші запитання від журналістів. Зокрема, висловився Олег Винник і про своє особисте життя

Олег Винник вперше за майже півтора року вийшов на зв'язок
Олег Винник вперше за майже півтора року вийшов на зв’язок

У новому інтерв’ю для YouTube-каналу “Крупним планом” знаменитість найімовірніше прокоментував своє особисте життя. Олег Винник, відповідаючи на одне із запитань журналістів, зазначив, що його таємна дружина є найближчою для нього людиною. “Та, яка найближча до мене. З якою я часто сплю. Вона, не він. Ви її знаєте”, – пояснив Олег Винник.

Якщо вірити односельцям артиста, то його дружиною є Таїсія Сватко – однокурсниця та бек-вокалістка зірки. З нею знаменитість ще після здобуття вищої освіти почав сольну кар’єру, їздив з концертами по всій країні. Саме з Таюне, такий у Таїсії псевдонім, Винник і переїхав до Німеччини.

Популярне

Схожі статті

Куди поділась улюблениця Оксани Байрак та акторка в минулому Анастасія Зюркалова: тепер офіціантка у Канаді

Як відомо, доля — мінлива леді, що грає людиною завжди. Ось і улюбленицю режисерки жіночих серіалів Оксани Байрак Анастасію Зюркалову вона не оминула своїми "американськими гірками".

Печиво “Пташине гніздо” на Великдень готую кожен рік: у захваті не лише діти, а й всі, хто спробував хоч раз

Печиво "Пташине гніздо" на Великдень — звучить захопливо! Ця святкова випічка є справжнім втіленням креативності та новаторства в кулінарному світі.

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.