Олег Винник збирається повернутись в Україну: виправдовується у новому інтерв’ю після 16 місяців мовчання

Відомий український музикант Олег Винник зустрів початок повномасштабної війни в Україні за кордоном. У новому інтерв'ю знаменитість спробував виправдатись за своє мовчання

Ще до початку повномасштабної війни в Україні відомий співак Олег Винник виїхав за кордон. Знаменитість, за словами його адвокатки, змушений був залишатись у Німеччині, адже там проходив курс лікування. Артист не пояснював шанувальникам свого рішення у трагічні часи бути не вдома, але тепер зірка збирається повернутись в Україну.

Про це Лєна Чиченіна, авторка видання “Детектор медіа”, висловилась у новому матеріалі. Журналістка пояснила, що після перегляду анонсу до інтерв’ю можна зробити висновок – це перший крок у так званій виправдувальній кампанії артиста. Чиченіна припустила, що Олег Винник таким чином намагається підгодувати собі плацдарм для повернення в Україну.

Крім того, додала авторка матеріалу, в Олега Винника ніколи не було проблем із репутацією. Піарники знаменитості працювали настільки добре, що образ артиста завжди сприймався у виключно позитивному ключі – він не скандалив, завжди комунікував з фанатами, підтримував хороший імідж. Втім, проживання за кордоном і мовчання з цього приводу дуже зіпсували образ Винника.

Олег Винник збирається повернутись в Україну
Олег Винник збирається повернутись в Україну

Лєна Чиченіна зізналась, що тепер у суспільстві постає питання – чи втратив Винник свої позиції в українському шоубізнесі, чи таки має шанс повернутись на хвилю слави. Журналістка пригадала, що деяким іншим відомим чоловікам, які виїхали з України, фанати й досі цього пробачити не можуть.

“Схоже, їхні методи пояснень чи виправдань діють не дуже. Побачимо, як спрацює метод Винника, який мав багато часу поспостерігати за колегами і зробити висновки”, – зазначила Чиченіна.

Авторка “Детектор медіа” також додала, що під анонсом до нового інтерв’ю співака вже зібралось чимало позитивних коментарів, з яких можна зробити висновок, що у Винника є великі шанси повернутись до минулої популярності.

Популярне

Схожі статті

Час невблаганний й нищівний: як зараз виглядають колишні еталони чоловічої краси Делон, Круз, Пітт та інші

У світі кіно та моди завжди було чимало чоловіків, які ставали еталонами краси. Серед них такі як Ален Делон, Том Круз, Бред Пітт, Леонардо Ді Капріо.

Ніхто не вірить, що я їх сама роблю! Виходять краще ніж в кондитерських: легкі тістечка у кокосовій стружці

Забудьте про необхідність виходити з дому, щоб насолодитися смаком вишуканих кондитерських виробів. З цим рецептом тістечка у кокосовій стружці стануть найулюбленішим домашнім десертом вашої сім'ї!

Наступають на п’яти Кароль і скоро її перевершать: Клавдія Петрівна, Трінчер та інші перспективні артистки

Кожне покоління має своїх кумирів й нові часи народжують нових зірок. Так останнім часом все частіше звучать такі імена як Клавдія Петрівна та Анна Трінчер, поступово відтісняючи навіть Тіну Кароль.