Святослав Вакарчук, Світлана Тарабарова, Олександр Скічко: українські зірки, які стали батьками під час війни

З початком війни демографічна ситуація в Україні погіршилася, і подальші тенденції безутішні. Та, незважаючи на це, життя триває, люди продовжують одружуватися та народжувати дітей.

Не стають винятками і українські селебріті. Пропонуємо добірку українських зірок, які стали батьками під час повномасштабної війни.

Святостав Вакарчук

У червні 2022 року у артиста народилася донечка Соломія, що перекладається як “мир”. До речі, рівно за рік до того Святослав вперше став батьком – в нього народився довгоочікуваний синок Іван.

У Святослава Вакарчука під час війни народилася друга дитина
У Святослава Вакарчука під час війни народилася друга дитина

Віра Кекелія

У серпні 2022 року співачка, телеведуча та учасниця “Жіночого кварталу” вдруге стала мамою. Віра народила другого сина, якого назвали Матвій. Півтора року тому зірка народила сина Івана.

Олександр Скічко

Через місяць після повномасштабного вторгнення, 24 квітня, відомий шоумен Олександр Скічко та його дружина, бізнесвумен Єлизавета Юрушева стали батьками донечки. Пара ще виховує сина Єлизавети від попередніх стосунків та спільну дочку.

Світлана Тарабарова

У квітні цього року Світлана стала багатодітною матір’ю – у пари народилася ще одна донечка. Світлана з чоловіком вже виховують 4-річного сина та 2-річну доньку.

Світлана Таробарова народила третю дитину під час війни
Світлана Тарабарова народила третю дитину під час війни

Еліна Світоліна

У жовтні 2022 року відома тенісистка народила донечку своєму чоловікові-французу, яку назвала Скай. Це перше поповнення в новоспеченій родині.

Еліна Світоліна народила дочку під час війни
Еліна Світоліна народила дочку під час війни

Євген Хмара

У відомого композитора та піаніста Євгена Хмари та його дружини, співачки Дарії Ковтун народилася третя дитина – синочок. Пара вже виховує сина та доньку.

Андрій Бедняков

Телеведучий та шоумен Андрій Бедняков став батьком удруге. Його дружина, телеведуча та акторка Настя Коротка народила йому сина в США, куди виїхала напередодні разом з їхньою дочкою.

Також зірковими батьками у цей непростий період стала відома українська танцівниця, учасниця проєкту “Танці з зірками” Яна Заєць, блогерка-мільйонниця Таня Пренткович, співачка Маша Собко, режисер Олег Сенцов та інші.

Популярне

Схожі статті

Уся сім’я просить готувати частіше, а за останній шматочок змагаються: сирна запіканка з гарбузом і яблуками

Сирна запіканка - знайома всім нам із дитинства страва. Багато хто здивується, але її приготування можна зробити незвичайним. Сьогодні ми підготували рецепт ніжної та ароматної сирної запіканки.

Оля Полякова розповіла, як має розбиратися за 6 мільйонів гривень боргу Олега Винника: поки він в Німеччині

Багато хто знає пісню Олі Полякової «Чарівні очі», але мало хто знає, що з нею пов'язана важка і неприємна історія. Сьогодні ми розповімо, як Олег Винник повісив на Олю борг у 6 мільйонів гривень.

Без борошна та дріжджів: беру червону сочевицю та випікаю з неї корисний хліб. Ідеально для бутербродів

Не можете відмовитися від хліба, але хочете схуднути перед літом? Вихід є! Хліб без борошна та дріжджів з червоної сочевиці. Він не тільки смачний та ароматний, а й корисний для організму.