35-річна Леся Нікітюк вперше розсекретила свою реальну вагу: улюбленицю Притули дивом не здуває вітер

Відома українська телеведуча та блогерка Леся Нікітюк зізналась, скільки важить насправді. Знаменитість вперше за все життя розкрила свою реальну вагу

Леся Нікітюк, відома українська телеведуча та блогерка, давно здобула свою популярність. Коли глядачі вперше побачили артистку на сцені українського гумористичного шоу “Розсміши коміка”, вже ніхто не захотів прощатись із нею. Відтоді хмельничанка Нікітюк продовжує підкорювати серця шанувальників та рідне телебачення.

Крім своєї основної діяльності, знаменитість також активно веде свій блог на сторінці в Інстаграмі. Шанувальники Лесі Нікітюк дуже цікавляться її особистим життям, тому постійно ставлять їй різні запитання. Зірка не проти ділитись із фанатами особистими подробицями, а нещодавно вирішила й взагалі розкрити інформацію, яку замовчувала все своє життя. Так, ведуча розповіла, скільки насправді важить.

На своїй сторінці в Інстаграмі зірка часто демонструє підписникам тренування. Останнім часом Леся Нікітюк серйозно почала займатись спортом. Ймовірно, ведуча хоче схуднути, і їй це вдається – нині знаменитість досягла своєї найнижчої позначки на вагах. Нікітюк розповіла, що зараз важить усього 65 кілограмів.

Леся Нікітюк вперше в житті зізналась, скільки важить
Леся Нікітюк вперше в житті зізналась, скільки важить

Звісно, знаменита українська ведуча не змогла обійтись без жартів. Леся Нікітюк зазначила, що таке її зізнання легко можна вважати справжньою сенсацією. Саме тому, пояснила зірка на своїй Інстаграм-сторінці, цю інформацію потрібно терміново записати та передати всім ЗМІ.

До слова, раніше Леся Нікітюк вже розповідала про свій процес схуднення. Тоді знаменитість заявила, що через день відвідує тренажерну залу, а також ведуча склала особливе меню. До щоденного раціону зірки входять корисні крупи, риба, птиця та багато овочів. Втім, ще вісім років тому Нікітюк відмовилась від свинини, баранини та телятини.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.