Орбакайте після переїзду з росії показала свіжі фото онуків Пугачової: тепер дітлахи у сонячній Італії

Донька відомої російської співачки Алли Пугачової показала свіжі фотографії своїх дітей. Зірка продемонструвала фанатам онуків легендарної Примадонни

Відома російська співачка Алла Пугачова має трьох дітей. Свою найстаршу доньку зірка народила ще у першому шлюбі з цирковим артистом Миколасом Орбакасом. Христина Орбакайте виросла, пішла стопами мами та здобула неабияку славу. Нині знаменитість мешкає та працює за кордоном, а також багато часу проводить зі своїми дітьми, яких, у неї троє, як і у зіркової мами.

Виявилось, що нині знаменитість виїхала з дітьми до Італії. До слова, російські ЗМІ банальну поїздку артистки на відпочинок назвали “втечею”, а от сама Орбакайте на ці слова вирішила не реагувати. Хай там як, але минулого року зіркова родина відпочивала у Франції, тепер для відпустки обрали сонячну Італію.

На особистій сторінці Христини Орбакайте в соціальній мережі Інстаграм з’явились свіжі кадри з відпустки. Артистка показала шанувальникам, як нині виглядають онуки Алли Пугачової. За кордон знаменитість вирушила з молодшою донькою Клавою, якій вже 12 років, та сином Дені, якому виповнилось 20.

Христина Орбакайте зі своїми дітьми відпочиває за кордоном
Христина Орбакайте зі своїми дітьми відпочиває за кордоном

В описі до свого нового допису знаменитість розповіла, що рівно за рік після торічної відпустки вони з дітлахами зібрались в тій самій компанії знову – змінилась лише країна перебування. Цьогорічну відпустку артистка назвала “спільними сімейними канікулами”, а на опублікованих кадрах вона з дітьми виглядала дуже щасливою.

До слова, неможливо не помітити, що дітлахи знаменитості дуже підросли та змінились. Молодша донька Христини Орбакайте дорослішає буквально на очах, а от син зірки Дені поступово мужнішає. Втім, попри свій дорослий вік, зірковий нащадок залишається скромним. Схоже, Орбакайте чудово виховала своїх дітей.

Популярне

Схожі статті

Час невблаганний й нищівний: як зараз виглядають колишні еталони чоловічої краси Делон, Круз, Пітт та інші

У світі кіно та моди завжди було чимало чоловіків, які ставали еталонами краси. Серед них такі як Ален Делон, Том Круз, Бред Пітт, Леонардо Ді Капріо.

Ніхто не вірить, що я їх сама роблю! Виходять краще ніж в кондитерських: легкі тістечка у кокосовій стружці

Забудьте про необхідність виходити з дому, щоб насолодитися смаком вишуканих кондитерських виробів. З цим рецептом тістечка у кокосовій стружці стануть найулюбленішим домашнім десертом вашої сім'ї!

Наступають на п’яти Кароль і скоро її перевершать: Клавдія Петрівна, Трінчер та інші перспективні артистки

Кожне покоління має своїх кумирів й нові часи народжують нових зірок. Так останнім часом все частіше звучать такі імена як Клавдія Петрівна та Анна Трінчер, поступово відтісняючи навіть Тіну Кароль.