Дружина Віктора Павліка вдруге збільшила губи: Катерина Репяхова ніяк не може зупинитись змінювати себе

Катерина Репяхова, дружина відомого українського музиканта, знову змінила свою зовнішність. Зірка показала на своїй сторінці, як збільшила губи та як виглядає тепер

Катерина Репяхова, українська блогерка та бізнесвумен, одружена з популярним артистом Віктором Павліком. Знаменитість останнім часом дуже серйозно взялась за самовдосконалення. Не так давно зірка зробила ринопластику, а до цього – збільшила губи. Тепер знаменитість знову наважилась на косметологічну процедуру та вирішила ще “підколоти” губи.

На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм Катерина Репяхова показала процес збільшення губ. Знаменитість зізналась, що зараз їй вже дуже подобається, як виглядає її профіль, проте вона хоче виправити легку асиметрію за допомогою косметологічної процедури. Дружина відомого українського музиканта пішла на корекцію.

Катерина Репяхова показала зблизька, як виглядає тепер її зовнішність. Ніс знаменитості став набагато меншим та акуратнішим, а її губи гармонійно та ідеально підходить до ніжних рис обличчя. До слова, попри слова зірки про те, що їй вже подобається її профіль, раніше вона все-таки говорила, що збирається зробити ще одну пластичну операцію – підтяжку підборіддя.

Катерина Репяхова показала, як робить збільшення губ у косметолога
Катерина Репяхова показала, як робить збільшення губ у косметолога

Знаменитість повідомила, що процедура є безболісною. Річ у тім, що перед збільшенням губ клієнту вводять місцеву анестезію. Після косметологічної маніпуляції дружина відомого українського артиста продемонструвала результати. Губи знаменитості і дійсно стали більшими, втім слід зазначити, що через деякий час після процедури вони зменшуються – зникає набряк.

Нагадаємо, що раніше відома українська блогерка та дружина Павліка зробила собі, крім ринопластики, ліпофілинг обличчя. Така пластична операція передбачає введення власних жирових клітин у ті чи інші ділянки тіла. Зірка таким чином позбулась від другого підборіддя.

Популярне

Схожі статті

Старший син Анатолія Хостікоєва не від Сумської збирає компліменти від всіх жінок України (ФОТО)

Георгій народився у другому шлюбі Анатолія Хостікоєва та Любов Кубюк. Звісно, як мама і тато, став актором. Нині знаменитий чоловік приміряє на себе різні цікаві образи.

Час від часу влаштовую рідним кавказький сніданок: готую справжні хачапурі по-аджарськи з листкового тіста

Майже справжні хачапурі по-аджарськи можна легко приготувати на українській кухні. Для цього знадобиться листкове тісто, а приготувати човник – справа рук техніки.

Людмила Барбір вперше показала свого сина Тараса: неможливо повірити, що вона – мама такого дорослого хлопця

Людмила Барбір відома всім як телеведуча ранкового шоу «Сніданок з 1+1». Про її сім'ю відомо мало. Але нещодавно ведуча виставила фото на честь свята і здивувала шанувальників дорослим сином.