31-річну Марію Яремчук побачили з чималим животиком: хто ж батько майбутньої дитинки – невже Пономарьов?

Коли мережею став гуляти ролик із вагітною дівчиною, яка дуже схожа на Марію Яремчук, усі стали гадати – хто ж батько дитинки? Звісно, найперші підозри впали на Олександра Пономарьова.

За останні 5 років Марію Яремчук можна було побачити у публічному просторі хіба що торік на сцені “Євробачення” в Англії. Але тепер усім хочеться переглянути це відео, щоб переконатися: так, на ньому дійсно донька великого Назарія, і так, вона перебуває при надії.

Оскільки ніхто ніколи не бачив Марію з іншим чоловіком, окрім Олександра Пономарьова, звісно, батьківство тут же приписали відомому співаку. Порівняймо факти та спробуємо зробити висновки.

Марію Яремчук підозрюють у вагітності від Олександра Пономарьова

Марія Яремчук будувала успішну співочу кар’єру і раптом все покинула та пішла зі сцени у 2018 році, хоча мала армію фанів і її чарівний голос хотіли слухати. Натомість дівчина пояснила, що дуже сильно нервує перед виходом на публіку, тому не може більше зазнавати подібних відчуттів.

Водночас Олександр Пономарьов у численних інтерв’ю натякає, що його серце не вільне, в нього в особистому житті все гаразд. Натомість він не збирається представляти свою обраницю широкому загалу, бо вже колись обпікся на Вікусі.

Марію Яремчук підозрюють у вагітності від Олександра Пономарьова

Все, пазл зійшовся. Ведучі шоу на Люкс ФМ “Ні стида ні совісті” теж обговорювали цю ситуацію. Пригадавши, що 2012-го Марія на проєкті “Голос” потрапила саме до команди Пономарьова.

За 4 роки вони разом заспівали композицію “Недозволена”. Після цього всі пригадали пісенне шоу та почали говорити про зірковий роман. Олександр частенько нагороджував Яремчук купою компліментів. Залишилося дочекатися підтвердження тези про підтвердження чи спростування вагітності від самої Марії.

Популярне

Схожі статті

Більше піцу не замовляю: равлики з листкового тіста з неймовірною начинкою в 500 разів краще за будь-що

Якщо ви вважаєте, що піца – це вершина кулінарного задоволення, настав час переглянути свої вподобання. Равлики з листкового тіста з начинкою можуть змінити ваші уявлення про ідеальний перекус.

Шикарний десерт, який подобається абсолютно всім: шоколадний торт із нехитрих продуктів. До чаю – ідеально!

Спробуйте шоколадний десерт, який пасуватиме як на свято, так і на кожен день. Готується він просто та швидко, а смак нагадає відомий торт "Захер".

Лілія Ребрик після хрещення показала обличчя крихітки: чи схожі сестри між собою та хто з них мамина копія

Сім'я Лілії Ребрик та Андрія Дикого завжди викликала захоплення серед шанувальників. І нещодавно Лілія знову поділилась зворушливими фотографіями своїх доньок, включаючи найменшу, яку вже похрестили.