Оля Полякова зізналася, що насправді не блондинка і розсекретила свій природній колір волосся: “Сіра миша”

Оля Полякова, яка називає себе Суперблондинкою, виявилася зовсім не блондинкою. Співачка вперше розсекретила свій природній колір волосся і зізналася, скільки років вже фарбує волосся.

Співачка Оля Полякова і телеведуча Маша Єфросиніна вже більше двох років ведуть власне Ютуб-шоу під назвою “Дорослі дівчата”. Там, вони підіймають особисті теми і розповідають про себе те, що ніколи не говорили на камеру, чи в інтерв’ю. Шоу “Дорослі дівчата” стало дуже популярним, адже глядачі оцінили відвертість та щирість зірок телебачення.

А крайньому випуску “Дорослих дівчат” Оля Полякова розкрила свою чергову таємницю. Співачка, яка називає себе Суперблондинкою, виявилася фарбованою. Цим фактом вона навіть здивувала свою подругу Машу Єфросиніну.

Оля Полякова зізналася, що насправді не блондинка і розсекретила свій природній колір волосся
Оля Полякова зізналася, що насправді не блондинка і розсекретила свій природній колір волосся

Виявляється, Полякова вже 30 років фарбується у блонд.

Я стала блондинкою в 14 років

, – зізналася Полякова.

Також співачка розповіла, який колір волосся вона має від природи:

Я – сіра миша. Ну така, попелясто русява.

Про те, що Полякова насправді не блондинка дійсно важко здогадатися. Жодного разу у співачки не можна було помітити відросле коріння, а її волосся завжди виглядає бездоганно.

Полякова зізнається, на свою зовнішність вона витрачає дуже багато коштів і часу. За словами співачки, до ефіру, чи інтерв’ю вона готується по 5 годин. За цей час вона обов’язково робить професійний масаж обличчя, який прибирає набряки та нерівності шкіри. Далі співачці роблять професійний макіяж і зачіску. Тільки після цього Оля Полякова може вийти в ефір.

Оля Полякова пообіцяла грошову винагороду
Оля Полякова зізналася, що насправді не блондинка і розсекретила свій природній колір волосся

Співачка, яка виглядає дуже впевненою, насправді має безліч комплексів. Про це Полякова розповіла у тому ж Ютуб-шоу “Дорослі дівчата”. Так, одним із найбільших комплексів артистки – її вік. Багато років Полякова применшувала свій вік на 5 років і лише у 2022 році вона зізналася, що їй не 39 років, як вона казала раніше, а 44. Співачка наважилася озвучити свій реальний вік після початку повномасштабної війни в Україні. Полякова зізналася, що тільки тоді зрозуміла, що це все немає ніякого значення.

Популярне

Схожі статті

Щаслива Наталя Могилевська замилувала відео з маленькою донькою: солодощі, перший велосипед і рожеві ведмеді

Наталія Могилевська розчулила кадрами зі своєю донькою Софією, якій виповнилось 4 роки, а також показала, як влаштувала день народження для маленької іменинниці.

Слава Дьомін зізнався Златі Огнєвіч у почуттях, а зірка вже вагітна від іншого: такого нареченого прогледіла

У світі шоу-бізнесу неабияк часто відбуваються історії кохання, які схожі на сценарії кінофільмів. Однак, іноді навіть найбільш яскраві зірки не захищені від реальних емоцій і складних відносин.

“Мамина на п’ять днів”: Маша Єфросиніна показала рідкісне фото 20-річної доньки, яка уникає публічності

Маша Єфросиніна поділилась відео зі своєю дорослою донькою, яка живе та навчається за кордоном. Зворушливі кадри телеведуча показала у своїх Instagram stories.