Дружина Юрія Нікітіна Ольга Горбачова торгує “чакральною” косметикою: обіцяє жінкам живу силу та енергію

Відома українська співачка та ведуча Ольга Горбачова знайшла для себе ще одне заняття. Тепер знаменитість випускає брендову натуральну косметику, яка здатна наділити жінок особливою силою

Українська співачка та телеведуча Ольга Горбачова здобула особливу популярність завдяки своїй участі в творчому колективі “Арктика”. Пізніше знаменитість завершила свою діяльність у групі, але з перших шпальт медіа все ще не сходила. Артистку знають в різних амплуа, а ось нещодавно вона вирішила спробувати себе у ще одній ролі.

Дружина відомого українського продюсера Юрія Нікітіна на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм розповіла про власний бізнес. Ольга Горбачова є засновницею бренду косметики, яку називає чакральною. За словами зірки, жіночі продукти, які вона продає, здатні наділити людей неабиякою силою та енергією.

Ольга Горбачова наголосила, що вона поширює не трюки маркетологів, як от, наприклад, “натуральні на 50%” або “органічні на 95%” продукти. Косметика, яку продає магазин знаменитості, за її власним зізнанням, має ледве не цілющі властивості. “Ви знаєте, що я випускаю косметику, від якої Жінки сходять з розуму? Ні, не від косметики, а від себе, коли вони отримують дозу ейфорії від косметики живої та життєдайної на 100%!” – запевнила зірка фанатів на своїй сторінці.

Ольга Горбачова повідомила, що продає чакральну косметику
Ольга Горбачова повідомила, що продає чакральну косметику

Знаменитість також зазначила, що у виробництві такої чудової та магічної, за її словами, косметики немає нічого надзвичайного. Ольга Горбачова пояснила, що потужні властивості продуктам надає правильне поєднання якісних компонентів.

“Жодної магії. Чиста біохімія. Потужні ефірні олії в неймовірній кількості та якості змінюють її. І от ви вже сама, як життя. Життєдайна, м’яка, волога, текуча, пристрасна, стійка, чуттєва, концентрована, миттєва, пахуча”, – пояснила Ольга Горбачова.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.