Потап показав, як ладнають між собою Настя Каменських і його син від Горової Андрій: стали друзями

Син Потапа від першого шлюбу Андрій тепер багато часу проводить з батьком і зірковою мачухою Настею Каменських. Раніше хлопець не сприймав нову дружину батька та зараз все змінилося.

Потап розлучився зі  своєю першою дружиною Іриною Горовою у 2014 році після 15 років шлюбу. На той момент їхньому спільному синові Андрію було всього 6 років. Як вже зараз відомо, причиною розлучення Потапа і Горової стала інша жінка, а саме Настя Каменських, яка у 2019 році стала другою офіційною дружиною співака.

Перший час стосунки між Каменських і сином Потапа були натягнуті. Хлопець аж ніяк не хотів сприймати мачуху, яка стала причиною розлучення його батьків.

Потап та Ірина Горова з сином Андрієм
Потап та Ірина Горова з сином Андрієм

Ще у 2019 році Ірина Горова в одному з інтерв’ю зізналася, що у її сина і Насті Каменських немає ніяких стосунків і вони навіть не спілкуються. За словами Ірини, їхнє спілкування обмежувалося словами “привіт” і “бувай”.

Дійсно, якщо проаналізувати соціальні мережі подружжя, то можна помітити, що син Потапа Андрій ніколи не проводив сімейні свята і тим більше відпустки з батьком та мачухою.

Та зараз, схоже, все змінилося. Нещодавно Потап поділився у своєму Інстаграм-блозі тим, що його син певний період часу живе з ним і з Каменських. Так,  репер опублікував кадр зі спільного сніданку у них вдома.

А нещодавно Потап знову показав, що приготувала Каменських на сніданок для нього і сина. Так, Потап сфотографував стіл зі стравами і відмітив там свого сина. На столі можна розгледіти яєчню, бекон, авокадо і томати. Також на столі стояла кава і був нарізаний кавун.

Потап показав, як ладнають між собою Настя Каменських і його син від Горової Андрій

Варто відзначити, що спільних дітей у Потапа і Насті Каменських немає. Після одруження у 2019 році вони запевняли, що вже працюють над поповненням. Та йшли роки, а подружжя так і не оголошували про вагітність. Зараз Потап і Настя уникають питань про дітей. Співачка неохоче відповідає, що якщо вона завагітніє, то приховувати від публіки цього не буде. Така поведінка подружжя здалася дивною для публіки і спровокувала чутки про проблеми з зачаттям у зіркової пари.

Популярне

Схожі статті

Куди поділась улюблениця Оксани Байрак та акторка в минулому Анастасія Зюркалова: тепер офіціантка у Канаді

Як відомо, доля — мінлива леді, що грає людиною завжди. Ось і улюбленицю режисерки жіночих серіалів Оксани Байрак Анастасію Зюркалову вона не оминула своїми "американськими гірками".

Печиво “Пташине гніздо” на Великдень готую кожен рік: у захваті не лише діти, а й всі, хто спробував хоч раз

Печиво "Пташине гніздо" на Великдень — звучить захопливо! Ця святкова випічка є справжнім втіленням креативності та новаторства в кулінарному світі.

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.