Володимир Дантес розповів про відпочинок у Криму та показав кадри біля Чорного моря: “Мені весело”

Відомий український шоумен і телеведучий Володимир Дантес розповів про традиційний відпочинок у Криму з батьками. Знаменитість зізнався, що йому подобалось найбільше

Володимир Дантес, відомий український шоумен і блогер, нещодавно розповів про своє дитинство. Раніше знаменитість часто їздив на відпочинок до нині анексованого Криму. Артист зізнається, що віддав би все на світі, аби мати можливість ще хоча б раз з’їздити на півострів зі своїми батьками. Тато зірки помер 13 років тому, отже тепер Дантесу вдасться здійснити свою мрію тільки з мамою.

На своїй Інстаграм-сторінці знаменитість пригадав, що мама й батько в дитинстві завжди возили його відпочити до Чорного моря. Володимир Дантес з батьками навідувались до брата, який жив у Євпаторії, та дідуся, який мешкав у Лівадії. Найчастіше родина їздила до Криму на потязі, що подобалось майбутньому артистові найбільше.

Володимир Дантес пригадав традиційний відпочинок з батьками в Криму та показав архівні фото
Володимир Дантес пригадав традиційний відпочинок з батьками в Криму та показав архівні фото

Артист пригадав, що у вагоні потягу змішувались абсолютно всі запахи – і приємні аромати курочки-гриль, і не дуже “апетитні” запахи людей у спекотному поїзді. Володимир Дантес пригадує, що його батькам така атмосфера не подобалась, втім маленький він був у захваті від сімейної пригоди та подорожі.

“Батькам не дуже це заходило, але мені було весело. А найулюбленіший момент подорожі – коли за вікном зʼявлявся Сасик (Сиваш)”, – пригадує на своїй Інстаграм-сторінці відомий український шоумен Володимир Дантес.

Володимир Дантес пригадав традиційний відпочинок з батьками в Криму та показав архівні фото
Володимир Дантес пригадав традиційний відпочинок з батьками в Криму та показав архівні фото

Розповів Володимир Дантес і про свій дитячий страх, який йому вдалось побороти завдяки батьку. Знаменитість завжди дуже любив купатись у морі, але раніше не вмів плавати та боявся медуз. Втім, коли артист побачив, як його батьки сміливо стрибають зі скелі у море, де повно медуз, Дантес зрозумів, що хоче навчитись так само.

Популярне

Схожі статті

Друге кохання Святослава Вакарчука: що відомо про жінку, заради якої співак покинув Лялю Фонарьову

Відомий український співак Святослав Вакарчук тримає своє особисте життя у повному секреті. Та приховати розлучення та народження дітей від нової жінки йому не вдалося.

Кефір, борошно і грудочка фаршу: рецепт ніжного і соковитого заливного пирога з м’ясом – розлітається на ура

Використавши мінімальну кількість продуктів, ви зможете приготувати дуже смачний і ситний пиріг з м'ясом. Рецепт простий, а результат – приголомшливий.

Раніше замовляла цю закуску в ресторанах, а тепер навчилася готувати вдома: хрумкі сирні палички в паніровці

Смачні сирні палички можна без зайвого клопоту приготувати вдома. Вони чудового підійдуть у якості закуски для застілля, або як перекус діткам. Все що треба, ще правильний рецепт та 15 хвилин часу.