Приструнила чоловіка: Тоня Матвієнко показала, як Арсен Мірзоян нахилився і взув її ніжки у туфлі

Відома українська співачка Тоня Матвієнко продемонструвала, як її чоловік Арсен Мірзоян турботливо допоміг їй взутись у туфлі. Зіркова пара показала справжнє кохання

Тоня Матвієнко, відома українська співачка та донька легендарної Ніни Митрофанівни, давно перебуває у шлюбі зі своїм коханим чоловіком Арсеном Мірзояном. Знаменитість, окрім своєї основної професійної діяльності, також активно веде особистий блог у соціальній мережі Інстаграм, де часто показує шанувальникам цікаві фотографії та розповідає про останні новини зі свого життя.

Так, наприклад, нещодавно знаменитість показала романтичний момент за лаштунками. Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян стояли на сцені, коли чоловік зірки допомагав своїй дружині взути туфлі. Артистка усміхалась на камеру, поки її коханий проявляв таку турботу про свою дружину. Колеги зіркового подружжя змогли зазнімкувати, як Арсен Мірзоян допомагає дружині зі взуттям.

Тоня Матвієнко показала, як чоловік турботливо допомагає їй взути туфлі на сцені
Тоня Матвієнко показала, як чоловік турботливо допомагає їй взути туфлі на сцені

Варто зазначити, що таким чином відомий український артист Арсен Мірзоян продемонстрував дружині своє кохання та глибокі почуття. Знаменитість обережно тримав ногу своєї дружини, а Тоня Матвієнко, своєю чергою, ніжно трималась за міцне плече свого чоловіка. Загалом картина виглядала доволі мило та показувала, що у родині зіркової пари панує взаєморозуміння та взаємоповага.

Нагадаємо, що зіркове подружжя познайомилось на шоу “Голос країни”. Тоді Арсен Мірзоян був одружений та виховував зі своєю колишньою дружиною двох синів. Втім, це не завадило чоловікові закохатись у молоду та “норовливу”, як він сам казав, доньку легендарної артистки. Спершу Тоня Матвієнко не звертала увагу на одруженого чоловіка. Втім, згодом молода зірка здалась і закохалась так само сильно, як і її нинішній чоловік.

Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян вже багато років живуть разом у шлюбі та виховують доньку
Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян вже багато років живуть разом у шлюбі та виховують доньку

Популярне

Схожі статті

Час невблаганний й нищівний: як зараз виглядають колишні еталони чоловічої краси Делон, Круз, Пітт та інші

У світі кіно та моди завжди було чимало чоловіків, які ставали еталонами краси. Серед них такі як Ален Делон, Том Круз, Бред Пітт, Леонардо Ді Капріо.

Ніхто не вірить, що я їх сама роблю! Виходять краще ніж в кондитерських: легкі тістечка у кокосовій стружці

Забудьте про необхідність виходити з дому, щоб насолодитися смаком вишуканих кондитерських виробів. З цим рецептом тістечка у кокосовій стружці стануть найулюбленішим домашнім десертом вашої сім'ї!

Наступають на п’яти Кароль і скоро її перевершать: Клавдія Петрівна, Трінчер та інші перспективні артистки

Кожне покоління має своїх кумирів й нові часи народжують нових зірок. Так останнім часом все частіше звучать такі імена як Клавдія Петрівна та Анна Трінчер, поступово відтісняючи навіть Тіну Кароль.