Анастасія Приходько сіла на сувору дієту та зізналась, що тепер їсть кожного дня: “Варену моркву з водою”

Відома українська співачка Анастасія Приходько повідомила, що сіла на серйозну дієту. Знаменитість розповіла, навіщо вирішила обмежити себе у харчуванні, а також зізналась, що тепер їсть

Анастасія Приходько, відома українська співачка та громадська діячка, нині активно веде особисту сторінку в соціальній мережі Інстаграм. Знаменитість постійно ділиться зі своїми шанувальниками свіжими новинами зі свого життя. Так, наприклад, нещодавно зірка вітчизняної естради повідомила, що сіла на дієту. Артистка розповіла, чому вирішила обмежити себе у їжі.

Анастасія Приходько сіла на дієту

На своїй Інстаграм-сторінці відома українська співачка зазначила, що вирішила скинути зайві кілограми. Знаменитість показала суп та каші, якими тепер харчується кожного дня. Крім того, знаменитість поцікавилась у фанів, як вони думають, чи вдасться їй схуднути.

Анастасія Приходько вирішила сісти на дієту та розповіла, чим тепер харчується кожного дня
Анастасія Приходько вирішила сісти на дієту та розповіла, чим тепер харчується кожного дня

На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм Анастасія Приходько також розповіла і про те, чим харчується. Так, знаменитість продемонструвала тарілку з дієтичним супом та жартома назвала цю страву вареною морквою з водою. Приходько зазначила, що через такий раціон у неї немає настрою. Втім, додала артистка, все це робить вона не просто так.

Знаменитість розповіла, що у неї є мета схуднути до свята Нового року. Анастасія Приходько пожартувала, що настільки серйозно налаштована досягти бажаного, що у разі невдачі пробіжиться головною площею української столиці без одягу.

Співачка Анастасія Приходько розповіла, чим харчується після того, як сіла на дієту
Співачка Анастасія Приходько розповіла, чим харчується після того, як сіла на дієту

Варто зазначити, що відома українська співачка Анастасія Приходько незадоволена тим, що змушена так харчуватись. Такий висновок можна зробити із загального настрою Інстаграм-історій артистки. Те, з яким сарказмом і гумором артистка розповідає про своє рішення сісти на дієту, дає зрозуміти, що Анастасії Приходько подобається смачно поїсти.

Популярне

Схожі статті

Не рецепт, а скарб! Заварна паска на Великодній стіл: ніжний смак і вершковий аромат — просто ідеально!

Ароматна, солодка, ніжна та водночас волога заварна паска — ідеальна випічка для великого свята. Розповідаємо, як приготувати великодній смаколик.

Простий, але найсмачніший пиріг з серії “все змішала і в духовку”: хотілося б простіше, та вже немає куди

Хто з нас не мріяв про той момент, коли можна просто все змішати в одну миску, поставити у духовку й отримати в результаті щось надзвичайно смачне?

“Поринути у рожеві хмари”: Настя Каменських розповіла про плани на майбутнє, в яких нема згадки про Потапа

Настя Каменських поділилась роздумами щодо творчих планів на майбутнє та оприлюднила знімок, на якому попозувала за роботою у студії звукозапису.