З утриманки у бізнесвумен: 23-річна дружина Остапчука заявила, що відкриває власний бізнес – “Студія”

Молода дружина українського телеведучого і шоумена Володимира Остапчука Катерина Полтавська розповіла, що у грудні відкриває студію масажу та лазерної епіляції у Києві.

Катерина Полтавська – третя дружина українського шоумена Володимира Остапчука. Дівчині всього 23 роки і вона на 16 років молодша за свого обранця. Подейкують, що Остапчук розлучився зі своєю другою дружиною Христиною Горняк саме через Полтавську, адже вони почали жити разом одразу після розставання шоумена з другою дружиною.

Христина Горняк розповіла, як відноситься до нової дружини Володимира Остапчука
Колишня (зліва) і нинішня (справа) дружини Остапчука

Катя за освітою журналістка та за фахом дівчина не працює. Молода дружина Остапчука не приховує, що її повністю утримує її зірковий чоловік. Та нещодавно у своєму Інстаграм-блозі дівчина повідомила, що готується відкривати свій власний бізнес – студію масажу та лазерної епіляції у Києві.

У грудні (дай Бог) я відкриваю студію масажів і лазерної епіляції. Ввечері вже розкажу про вакансії. Поки не хочу показувати дизайн, але туалет ось можу

, – написала Полтавська, прикріпивши знімок з вбиральні.

23-річна дружина Остапчука заявила, що відкриває власний бізнес
23-річна дружина Остапчука заявила, що відкриває власний бізнес

Володимир Остапчук також вже встиг прорекламувати майбутню студію своєї дружини і заявив, що Катя тепер просить називати себе директором.

Очевидно, що основним спонсором для відкриття бізнесу став саме Володимир Остапчук, адже Полтавська не мала стабільного доходу.

Нагадаємо, Катя Полтавська заперечує той факт, що стала розлучницею у шлюбі Остапчука та Христини Горняк. За версією Каті, вона познайомилася з шоуменом у соціальних мережах, а вже після другої зустрічі вони почали жити разом. Та нещодавно сама Христина Горняк натякнула, що Полтавська має пряме відношення до її розлучення з Остапчуком. Так, у день, коли шоумен зі своєю новою дружиною святкували першу річницю відносин, Горняк показала свідоцтво про їхнє розлучення. Так, початок стосунків Остапчука і Полтавської співпадають з днем розлучення шоумена з Горняк. Очевидно, що це не є збігом.

Популярне

Схожі статті

Час невблаганний й нищівний: як зараз виглядають колишні еталони чоловічої краси Делон, Круз, Пітт та інші

У світі кіно та моди завжди було чимало чоловіків, які ставали еталонами краси. Серед них такі як Ален Делон, Том Круз, Бред Пітт, Леонардо Ді Капріо.

Ніхто не вірить, що я їх сама роблю! Виходять краще ніж в кондитерських: легкі тістечка у кокосовій стружці

Забудьте про необхідність виходити з дому, щоб насолодитися смаком вишуканих кондитерських виробів. З цим рецептом тістечка у кокосовій стружці стануть найулюбленішим домашнім десертом вашої сім'ї!

Наступають на п’яти Кароль і скоро її перевершать: Клавдія Петрівна, Трінчер та інші перспективні артистки

Кожне покоління має своїх кумирів й нові часи народжують нових зірок. Так останнім часом все частіше звучать такі імена як Клавдія Петрівна та Анна Трінчер, поступово відтісняючи навіть Тіну Кароль.